Ηχηρή παραίτηση Μουρίκη από την Αντιπροεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Ηχηρή παραίτηση Μουρίκη από την Αντιπροεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του kavos news , στα χέρια του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας , κ. Παναγιώτη Λουζιώτη , βρίσκεται πρωτοκολλημένη επιστολή παραίτησης του γνωστού επιχειρηματία  κ. Σωτήρη Μουρίκη , από την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας , με σαφείς αιχμές για επιπόλαιες και επικίνδυνες συμπεριφορές  συναδέλφων του , που κατά τον κ. Μουρίκη αμαυρώνουν τη «συνολική εικόνα» της διοίκησης  του Επιμελητήριου.

Ο κ. Μουρίκης τονίζει στην επιστολή του πως παραμένει ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και θα συνεχίσει να στηρίζει κριτικά την διοίκηση του κ.  Λουζιώτη, καθότι δεν επιθυμεί πλέον να επιμερίζεται και το όποιο πιθανό κόστος μπορεί να προκύψει από αμφιλεγόμενες αποφάσεις της Διοικητικής Επιτροπής ή επικοινωνιακές πρωτοβουλίες των στελεχών της, που ενδεχομένως μπορεί να σταθούν τροχοπέδη στα επόμενα βήματά του, όπου και αν αυτός επιλέξει να δοκιμάσει την εκλογή του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες , η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον κ. Μουρίκη να πάρει αυτή την απόφαση ήταν τόσο η αψυχολόγητη συμπεριφορά του μέλους της Διοικητικής Επιτροπής Μανώλη Γαϊτάνου στην προχθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και η ατολμία και φοβικότητα του προέδρου κ. Παναγιώτη Λουζιώτη να τον επαναφέρει στη τάξη.

ΥΓ: Όπως πιθανότατα θα καταλάβατε, λόγω της ημέρας , η παραίτηση Μουρίκη από την Αντιπροεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι ένα αθώο πρωταπριλιάτικο ψέμα, παρότι η εν λόγω ανάρτηση περιέχει και πολλές “αλήθειες” …

Όπως και να ‘ χει, βέβαια , εμείς ευχόμαστε στον κ. Μουρίκη και στους αναγνώστες του kavos news καλό μήνα!

Google+ Linkedin