Επιμελητήριο Κορινθίας : Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο !

Για άλλη μια φορά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και τα εξαπτέρυγά του έδειξαν την αλλεργία που έχουν στη δημοκρατία και στο διάλογο.
Δεν αντέχουν τη συζήτηση, φοβούνται να συζητήσουν κάποια θέματα και με τη γνωστή, φασίζουσα συμπεριφορά τίναξαν στον αέρα και την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφύγουν τις ερωτήσεις των παρατάξεων Λουζιώτη και Μουρίκη,που για λόγους αξιοπρέπειας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν  από την συνεδρίαση.

Με την είσοδό του στην αίθουσα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έδειξε τα… δόντια του στην εκπρόσωπο της εφημερίδας “Σήμερα” ,που απροκάλυπτα  υπέστη τον λεκτικό προπηλακισμό του κ. Πιτσάκη,γιατί τόλμησε να ρωτήσει ποιο είναι το θέμα ημερήσιας διάταξης που επιβάλει με το «έτσι θέλω εγώ» την έξοδο των δημοσιογράφων από μια ανοικτή συνεδρίαση.
Επόμενο θύμα,αφού προηγήθηκαν οι πυθιακές τοποθετήσεις του κ. Σπηλιωτακάρα σχετικά με την επιχειρούμενη υποβάθμιση του Εμπορικού  Συλλόγου Κορίνθου,ήταν ο πρόεδρος των εμπόρων της Κορίνθου,Βασίλης Γεώργαρης,επειδή επέκρινε την “φαεινή ιδέα”  του  κ. Πιτσάκη να αναδημοσιεύσει (δείτε  ΕΔΩ)το προβοκατόρικο άρθρο που τιτλοφορείτο :”Πτώχευσε ο εμπορικός σύλλογος Κορίνθου | Δεν υπάρχει σεντς…! ” 

Και τι δεν ξεστόμισε…ως άλλος “ψυχάκιας” … ο – με πάσα επιφύλαξη- ισχυρός άνδρας του Επιμελητηρίου…
Δείτε στο Video που ακολουθεί τις δηλώσεις των επικεφαλής των επιμελητηριακών παρατάξεων, που εις ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν από την αίθουσα.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8KtniolpeMo[/embedyt]
Google+ Linkedin