Επίδειξη αστυνομικής βαρβαρότητας στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας

Επίδειξη αστυνομικής βαρβαρότητας στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας

Ένστολα ανθρωπόσκυλα επιτέθηκαν σε δυο νέους στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας

Μία ακόμα εικόνα πρωτοφανούς αυταρχικής συμπεριφοράς αστυνομικών οργάνων ήρθε στη δημοσιότητα το βράδυ του Σαββάτου. Αυτή τη φορά θύματα της αστυνομικής βαρβαρότητας ήσαν δύο νέοι , μία κοπέλα και ένα αγόρι, που έκαναν το «έγκλημα» να κάθονται στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας

Παρά το γεγονός ότι φορούσαν μάσκες, ξαφνικά δέχτηκαν την αναίτια επίθεση των αστυνομικών, που αφού έριξαν με βίαιο τρόπο κάτω την μαθήτρια, τις πέρασαν χειροπέδες(!) και προχώρησαν στην προσαγωγή της.

Το αυταρχικό γεγονός εξόργισε τους περαστικούς που έσπευσαν στο σημείο και φώναζαν «ντροπή» προς τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 902.gr, που έφερε το βίντεο στη δημοσιότητα , τα αλλεπάλληλα κρούσματα του αυταρχισμού δεν είναι τυχαία. Γίνονται λίγες μέρες πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στην Καρδίτσα και σε άλλες πόλεις, με την κυβέρνηση να έχει απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις, τους εισαγγελείς να καλούν τους υγειονομικούς να απολογηθούν για τις ανακοινώσεις τους, συλλαμβάνει φοιτητές στη Θεσσαλονίκη για πρόκληση σε διέγερση!

Παράλληλα η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για την εξάπλωση της πανδημίας και το αθωράκιστο δημόσιο σύστημα Υγείας, αλλά αντίθετα συνεχίζει να στοχοποιεί τη νέα γενιά ως ανεύθυνη, με το μόνο δήθεν που την ενδιαφέρει να είναι πώς θα γίνει «υπερμεταδότης» του ιού.

“Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!” , καταλήγει στην δημοσιογραφική του αναφορά το διαδικτυακό ενημερωτικό portal του ΚΚΕ.

Google+ Linkedin