« Εκκενώνουν » και τα Πανεπιστήμια!

« Εκκενώνουν » και τα Πανεπιστήμια!

Η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής και του αποκλεισμού από τα Πανεπιστήμια πάνω από 40.000 υποψηφίων, δήλωσε περήφανη που η κυβερνητική πολιτική “απεγκλώβισε” τόσους χιλιάδες μαθητές από …την επιλογή να σπουδάσουν!

Η ΚΝΕ, με ένα χιουμοριστικό σποτ, καυτηριάζει την κυβερνητική πολιτική και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, που δήλωσε περήφανη γιατί πλέον οι μαθητές δεν εγκλωβίζονται στα Πανεπιστήμια!

Ειδικότερα το βίντεο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας ξεκινάει με τον ήχο του μηνύματος του 112 και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, 27/8/2021, ώρα 11:05. Αν κατευθύνεστε προς την τοποθεσία «Πανεπιστήμιο», εκκενώστε άμεσα προς εθνική οδό ιδιωτικών κολλεγίων!».

Εν συνεχεία στο βίντεο της ΚΝΕ επικρίνεται ιδιαίτερα η υπουργός Παιδείας για τη δήλωσή της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους εισακτέους ότι «πρώτα απ’ όλα βγαίνουν κερδισμένοι τα ίδια τα παιδιά, οι υποψήφιοι και οι γονείς τους» «γιατί πλέον δεν εγκλωβίζονται στα πανεπιστήμια».

«40.000 υποψήφιοι εκτός ΑΕΙ, 16.000 κενές θέσεις εισακτέων, 16 τμήματα χωρίς εισακτέους, 17 τμήματα με έναν εισακτέο» αναφέρει μεταξύ άλλων το σποτ για να εκφράσει την αντίθεσή του στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο της ΚΝΕ για τις Βάσεις

Google+ Linkedin