Εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα «Τουρισμός και Οικονομική Κρίση»

Εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα «Τουρισμός και Οικονομική Κρίση»

Η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 17 Ιούνη ,στις 19:30, στο Λουτράκι (κάτω από το ξενοδοχείο Αχίλλειον) θεματική συγκέντρωση με θέμα «Τουρισμός και Οικονομική Κρίση». Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση θα είναι το μέλος της Κ.Ε. και βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.

Στο σχετικό  Δελτίο Τύπου αναφέρεται :

Είναι γεγονός πως ο λαός ζει αυτή την περίοδο με ένα διπλό άγχος. Από τη μια το ζήτημα της υγείας σε σχέση και με την εξέλιξη της πανδημίας και από την άλλη η οικονομική του κατάσταση που ήδη έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα και το μέλλον είναι αβέβαιο.
Κριτήριο για το λαό πρέπει να αποτελεί τα μέτρα που παίρνονται ή οι όποιες προτάσεις γίνονται, αν τελικά συμβάλλουν στην ολόπλευρη προστασία της υγείας και του εισοδήματος των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των επισκεπτών ή αν κριτήριο αποτελεί το κέρδος των μεγαλοεπιχειρηματιών στον τουρισμό, των εφοπλιστών κλπ.

Γιατί και στον κλάδο του Τουρισμού, στις Μεταφορές, δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Υπάρχουν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι μεγαλομέτοχοι, το κεφάλαιο συνολικά που έχουν να ζήσουν για 10 ζωές και οι υπόλοιποι που έχουμε ζητήματα επιβίωσης για τη επόμενη μέρα, έχουμε τη θηλιά στο λαιμό μας με δάνεια, χρέη, βλέπουμε να συσσωρεύονται οι οφειλές μας και οι υποχρεώσεις μας σε ασφαλιστικά ταμεία, λογαριασμούς κ.ο.κ.

Για αυτό χρειάζεται τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ. Την κρίση να μην την πληρώσει πάλι ο λαός, έχει ήδη πληρώσει πολλά.

Google+ Linkedin