Δια χειρός…Τσίπρα παραδίδεται τελικά την Παρασκευή στην κυκλοφορία το τμήμα Κορίνθου-Κιάτου της «Ολυμπίας Οδού»

Με μια κίνηση εντυπωσιασμού «αλά Παττακός,με προεκλογικό άρωμα…» παραδίδονται τελικά την Παρασκευή στην κυκλοφορία έργα της Ολυμπίας Οδού στον νομό Κορινθίας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα !

Συγκεκριμένα, θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Αρχαίας Κορίνθου – Κιάτου, μήκους 20 χιλιομέτρων, του οδικού άξονα της Ολυμπίας Οδού. Ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΕΑ Κιάτου (16ο χλμ στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών) στις 11:00.

Επίσης, θα δοθούν στην κυκλοφορία δύο σήραγγες παράκαμψης του Δερβενίου, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου από τον ποταμό Δερβένι, μήκους 122 μέτρων.

Η παράδοση των έργων θα γίνει από τον κ. Τσίπρα, στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου (κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο) στις 13:00.

Θα ακολουθήσει επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού και των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της Ιόνιας Οδού, μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση. Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το έργο από το σημείο εισόδου σηράγγων (περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας) στις 16:00. 

Google+ Linkedin