Δέσμευση Πιτσάκη για στήριξη οποιασδήποτε δράσης ενισχύει την επιχειρηματικότητα του νομού Κορινθίας

 

Με αφορμή την έγκριση ένταξης του προγράμματος για τη δημιουργία του “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου – Open Mall ” στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο Κορινθίας στις 22 Οκτωβρίου 2019 μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και εκπροσώπων φορέων του Λουτρακίου και του νομού Κορινθίας.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Πιτσάκης Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Παπαθανασίου Αθανάσιος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κα Κουρούκλη Ανδριάννα με το μέλος του Δ.Σ., κ. Αλεξανδρή Ιωάννη, ο Πρόεδρος του LTO Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου, κ. Καραβούλης Σπυρίδωνας, ο εκπρόσωπος της Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας, κ. Δρίτσας Αλκιβιάδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών Νομού Κορινθίας, κ. Κόντης Ιωάννης.

Αφού συζήτησαν για τη σημαντικότητα και την πορεία του έργου του “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου – Open Mall ” ,προϋπολογισμού 1.748.600 €, για την πόλη του Λουτρακίου, του οποίου η υλοποίηση ξεκινά μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναφέρθηκαν στα πλαίσια συνεργασιών μεταξύ του Επιμελητηρίου και των υπόλοιπων φορέων.Προτάθηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες για τη δυνατότητα και τις προοπτικές κοινών δράσεων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Πιτσάκης Παναγιώτης εστίασε στη δημιουργία θεματικής έκθεσης σε κεντρικό σημείο της πόλης του Λουτρακίου κατά τη χειμερινή περίοδο, με σκοπό να τονωθεί η κίνηση και η ζωή στην πόλη.

Όλοι οι παρόντες συμφώνησαν και αποδέχτηκαν την πρόταση,αναφερόμενοι στην επιτυχημένη διοργάνωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας «Πελοπόννησος 2018», η οποία τους δίνει όλα τα εχέγγυα εμπειρίας και τεχνογνωσίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης εξέφρασε τη διάθεση για τη στήριξη αυτής της ιδέας, αλλά και για οποιαδήποτε δράση που ενισχύει την επιχειρηματικότητα του νομού.

Google+ Linkedin