Γιώργος Παυλάκης: Δυστυχώς κινδυνεύει και το Πάσχα και η οικονομική ανάκαμψη το καλοκαίρι

Γιώργος Παυλάκης: Δυστυχώς κινδυνεύει και το Πάσχα και η οικονομική ανάκαμψη το καλοκαίρι

Την ανάγκη να θυσιάσουμε το Πάσχα, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα υποφερτό καλοκαίρι, επισημαίνει ο Γιώργος Παυλάκης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινων Ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ για τον καρκίνο, επισημαίνει τα εξής:

“Την προηγούμενη φορά (πριν ένα μήνα) που είχα μιλήσει στην ΕΡΤ στενοχώρησα τη Λίνα μας (σ.σ. Λίνα Παπαδάκη, δημοσιογράφος), προβλέποντας χλωμό Πάσχα αν δεν προσέξετε όλοι (δεν προσέξατε όλοι και δυστυχώς κινδυνεύει και το Πάσχα και η οικονομική ανάκαμψη το καλοκαίρι).

Δεν θέλω να πω ότι φταίτε τελείως, γιατί μεταλλάχθηκε και ο ιός, και σας λένε και μερικά αντικρουόμενα και αλλοπρόσαλλα.

Πάντως, πριν 4 μήνες που είχα ξαναβγεί στην ΕΡΤ είχα υποσχεθεί – με τους στίχους του μεγάλου μας βάρδου – ότι αν πηδήξουμε το χειμώνα, για αλλά δέκα χρόνια, άντε καθαρίσαμε! Ε, τον πηδήσαμε το χειμώνα!

Εγώ, τώρα παλεύω για να σας πείσω να κρατήσετε τα μέτρα και αντίσταση στον ιό για λίγο ακόμα, μέχρι να έρθουν τα εμβόλια και να περάσουμε ένα υποφερτό καλοκαίρι.

Όλα εξαρτώνται από την πειθαρχία και τη σωστή αντίσταση στον ιό. Θα καθαρίσουμε μέχρι το φθινόπωρο – χειμώνα, που θα ξανακάνετε νέο εμβόλιο και από κει και πέρα βλέπουμε!

Α, ξέχασα, τώρα πολλοί ειδικοί συμφωνούν για χλωμό Πάσχα, αρνάκι μπούτι με πατατούλες στο φούρνο (λουκούμι, με το σκορδάκι του) η παϊδάκια στη σχάρα στο μπαλκόνι! Μια χαρά!

Είναι ισως αναγκαία θυσία για το καλοκαίρι και ανάκαμψη, μην το κάψουμε”!

Παρατίθεται αυτούσιο το post:

Google+ Linkedin