Για ποιών τα συμφέροντα δουλεύει αυτός ο κύριος με το ένα (ν) ;

«Όχι στην καζινοποίηση της Ελλάδας» βροντοφώναζε σε όλους τους τόνους,λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Γενάρη… ο σημερινός πρωθυπουργός, όταν μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είχαν επισκεφθεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων.

Μάλιστα μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Για μας το εθνικό έγκλημα της εκχώρησης του ΟΠΑΠ και μάλιστα με σκανδαλώδεις χαριστικούς όρους δεν είναι καθόλου τετελεσμένο γεγονός. Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πει “ο γέγονε γέγονε”. Τόνισα στους εκπροσώπους της ομοσπονδίας ότι, σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνησή μας δεν θα επιτρέψει την καζινοποίηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, το φυσικό δίκτυο των υπαρχόντων πρακτορείων της χώρας και τις οικογενειακές επιχειρήσεις που το συναπαρτίζουν, οι οποίες είναι και ασπίδα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα του τζόγου και της κερδοσκοπικής επέλασης στις γειτονιές του τόπου μας».

Αυτά πριν τις εκλογές…γιατί μετά τις εκλογές  και αφού πρώτα ο κ. Βαρουφάκης καθησύχασε – από πρώτο χέρι – τους εκπροσώπους των  επενδυτικών κερδοσκοπικών κεφαλαίων στο Λονδίνο,λέγοντάς τους ότι παρ’ότι θεωρεί πως η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ ήταν κακή συμφωνία για το ελληνικό Δημόσιο, δεν προτίθεται να την αναστρέψει…τα υπερκέρδη του ΟΠΑΠ ας τα χαρεί ο Μελισσανίδης! 

    Ο Βαρουφάκης θα τα πάρει από τις εταιρείες Διαδικτυακού Στοιχήματος!!

Αν και εφόσον οι προτάσεις του μίστερ Τζόνι  περάσουν στο Eurogroup η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα – που μετεκλογικά κουράστηκε να βροντοφωνάζει «Όχι στην καζινοποίηση της Ελλάδας» – θα ανανεώσει τις 24 προσωρινές άδειες που έχουν παραχωρηθεί σε εταιρείες Διαδικτυακού Στοιχήματος, με πενταετείς άδειες, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα επέκτασης !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  (ΕΔΩ) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ EUROGROUP

Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα: Για ποιών τα συμφέροντα δουλεύει αυτός ο κύριος με το ένα (ν) ;

Κάτι τέτοια μας έλεγαν και οι προκάτοχοί του… Όπως ο Γιάννης Στουρνάρας,την απομάκρυνση του οποίου από την Τράπεζα της Ελλάδας απαιτούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Βαρουφάκης πριν τις εκλογές…αλλά να που τώρα είναι κι αυτός χρήσιμος για την αντιμνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης!

Google+ Linkedin