«Βόμβα» Ρονάλντο : «Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ…»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του. Η δήλωση του Πορτογάλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ και πανηγύρισε για τρίτη διαδοχική σεζόν την κατάκτηση του Champions League.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε “σκιές” για το μέλλον του. Ο Πορτογάλος παρουσιάστηκε αινιγματικός μιλώντας σε παρακείμενο χρόνο και υποσχόμενος να μιλήσει σε λίγες ημέρες.

“Ήταν πολύ ωραίο που έχω παίξει για τη Ρεάλ, θα δώσω μια απάντηση τις επόμενες ημέρες στους οπαδούς, οι οποίοι πάντα ήταν στο πλευρό μου”, υποστήριξε ο Πορτογάλος στο Bein Sports.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, αρνήθηκε να τοποθετηθεί στις “σκιές” αποχώρησης που άφησε ο Κριστιάνο μετά τη λήξη του ματς.

Ητρίτη διαδοχική κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης”επισκιάστηκε” από τη “βόμβα” που έριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους “μερένγκες”.

Ο τεχνικός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας αρνήθηκε να τοποθετηθεί στα λεγόμενα του Πορτογάλου, εν αντιθέσει με τον Σέρχιο Ράμος.

“Αυτό που ζούμε τώρα είναι εντυπωσιακό, δεν υπάρχουν λέξεις. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ο,τι είπε ο Κριστιάνο. Το είπα τους παίκτες;, να ζήσουν αυτή τη στιγμή. Δεν θα τη ζήσουν ξανά”,υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Google+ Linkedin