«Ατσάλινα» τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου,πέρασαν νικηφόρα από το «Τζάντε» !

«Ατσάλινα» τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου πέρασαν νικηφόρα από την Ζάκυνθο ,καθώς επικράτησαν με 1-3 επί της αξιόμαχης Δόξας Πηγαδακίων,που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για παραμονή στη Β’ Εθνική.
 Όσο κι αν η οικοδεσπότρια Δόξα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας,αλλά και τις σημαντικές απουσίες 5 παικτριών του Άρη Κορίνθου (Κοτσώνη, Μπίτζα, Οικονόμου, Πανούση, Καπετανοπούλου) η κορινθιακή ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και διατηρήθηκε στη 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 17 βαθμούς.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, το πρώτο δεκαπεντάλεπτο  ήταν αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «ανιχνεύσουν» το στυλ παιχνιδιού και τις… ορέξεις της  αντιπάλου.
Μετά το 15΄ η ομάδα της Κορίνθου ανέβασε στροφές, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 20΄ η “συνήθης ύποπτη” Γαλάνη με προσωπική ενέργεια έβαλε τον Άρη μπροστά στο σκορ.
Στο 65΄ η Δόξα Πηγαδακίων ισοφάρισε με πέναλτι της Βουτσινά και στη συνέχεια επιστρατεύοντας ακόμα και πολύ σκληρό παιχνίδι προσπάθησε να κρατήσει τουλάχιστον τον ζωτικό βαθμό της ισοπαλίας.
Όμως ο προπονητής του Άρη δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.Ο Κώστας Αστερής “έριξε” στον αγώνα Βαρσαμή και Δερμεντζόγλου ενισχύοντας την επίθεση και δικαιώθηκε από τα δυο γκολ που σημείωσαν η Λουφάκη στο 80΄ και η Παπαγεωργίου το 88΄,διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Κορφιάτη): Γρίβα, Βοτ (Τσαρουχά), Χριστιάνα, Αντιόχου, Παρασχή, Τσουκαλά, Πηλίκα, Φάσκας, Λομποτέση, Βουτσινά, Μόρφη
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Αστερής): Μπάρκα, Λουφάκη, Δικαιουλάκου (48’ Βαρσαμή), Μαρινού, Δαρσινού, Λιάπη, Πετροπούλου (84’ Μιχαλοπούλου), Παπαγεωργίου, Βουρλιωτάκη, Γαλάνη, Νίκα (58’ Δερμεντζόγλου)
Google+ Linkedin