Απρόσμενη ήττα για την Κόρινθος ’06 μέσα στο σπίτι της

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι “όταν χάνεις τις ευκαιρίες να σκοράρεις κάποια στιγμή θα δεχτείς το γκολ …”

Έτσι έγινε και στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ,όπου για μια ακόμα  φορά εφαρμόστηκε αυτός ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και μοιραία  η Κόρινθος ’06  οδηγήθηκε στην πρώτη ήττα μέσα στο σπίτι της ,από την αξιόμαχη  Θύελλα Ραφήνας.

Πιο συγκεκριμένα, το δίλεπτο 56′ με 58′ έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 56′ ο Ράπτης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Σουλτανίδη και δυο λεπτά αργότερα ο Μπουντάκης της Θύελλας πήρε τη μπάλα από δεξιά στο ύψος του κέντρου και με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους ,που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα !

Το σίγουρο πάντως είναι η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα δεν έπιασε σε κανένα σημείο του αγώνα ρυθμό και ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές ότι τα πολλά ατομικά λάθη των παικτών της δεν οφειλόταν κυρίως στην «προσωπική τεχνική» ,αλλά στο γεγονός ότι τους έλειπε η ηρεμία και το καθαρό μυαλό  στην τελική προσπάθεια .

Συμπερασματικά,λοιπόν,η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και όχι να ανοίξει η κλασσική-παραδοσιακή συζήτηση για το… «ποιος φταίει για να τον σκοτώσουμε πρώτο»! Εξάλλου,με εντελώς παγωμένο μυαλό, μια ήττα δεν σημαίνει τίποτα…αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Κόρινθος ’06 (Πάτρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου (59′ Κουϊμελής), Τσιριγώτης, Γεωργίου (77′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Μαγγίνας (82′ Τσατσοπουλος), Κατσούκης,Ράπτης.

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολόγγης): Πάντος, Άραπης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Σχίζας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης (87′ Sadikou), Σουλτανίδης (90′ Τσάκωνας), Δημητρίου, Μπουτάκης (83′ Ζέκιο), Κανελλόπουλος (71′ Ματσαδές).

Δείτε από το κανάλι του korinthosNews.gr τα highlights της συνάντησης  και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην καθιερωμένη κοινή συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YwstlW6ck2g[/embedyt]

Georgaris Beauty Store 

Google+ Linkedin