Αποτέλεσμα μηδέν για την Εθνική στην Βουδαπέστη

Παρά την ανωτερότητά της σε όλο το διάστημα του αγώνα, η εθνική έμεινε στο 0-0 εναντίον της Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη και πλέον διατηρεί ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στους τελικούς του EURO 2016.

Δείτε τα στιγμιότυπα της συνάντησης

Ο αγώνας έγινε στο ανακαινισμένο Groupama Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Ελλάδα κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

  1. Ρουμανία 13 (7-1)
  2. Βόρεια Ιρλανδία 12 (8-4)
  3. Ουγγαρία 8 (4-3)
  4. Φινλανδία 4 (5-7)
  5. Νησιά Φερόε 3 (2-7)
  6. Ελλάδα 2 (1-5)

 Πλέον το όνειρο για συμμετοχή στο EURO 2016 εξελίσσεται σε εφιάλτη, καθώς φαβορί ακόμα και για την τρίτη θέση είναι οι Ούγγροι.

Η επόμενη αγωνιστική (13/6)

Φινλανδία-Ουγγαρία (19:00)

Βόρεια Ιρλανδία-Ρουμανία (21:45)

Νησιά Φερόε-Ελλάδα (21:45)

Μαρκαριάν: «Προσπαθούμε για την 3η θέση πλέον»

Ο τεχνικός της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Ουγγαρία, ανέφερε πως η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε αρκετά παρά την ισοπαλία. «Πιστεύω πως το αποτέλεσμα δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα. Παίξαμε για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έπαιξαν σωστά. Ήξερε ο κάθε ένας τι έπρεπε να κάνει. Στο πρώτο μέρος και για 15 λεπτά είχαμε δυσκολίες. Μετά ελέγξαμε το ματς.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε έξι ευκαιρίες σε δέκα λεπτά. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Στο τέλος ψάχναμε τη νίκη και δώσαμε την ευκαιρία στην Ουγγαρία να επιτεθεί. Παίξαμε καλά. Εσείς ξέρετε όλα τα παιχνίδια και εσείς πρέπει να απαντήσετε γιατί η Ελλάδα σήμερα με τέσσερις ημέρες προπόνησης, έπαιξε τόσο καλύτερα».

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Για εμάς το καλό είναι ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός. Από αυτό το δρόμο μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε βέβαια πόντους στη συνέχεια. Δεν υπάρχει ευκαιρία για αυτό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Για τα λάθη του παρελθόντος: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχει ακόμα δρόμο. Προσπαθούμε για την 3η θέση πλέον. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε»

Google+ Linkedin