Απεργιακό κάλεσμα από το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

………………………………ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 

……………ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30π.μ.  ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν απεργιακή απάντηση στις 18 Φλεβάρη, στο απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, το οποίο διατηρεί και θωρακίζει το σύνολο των ασφαλιστικών ανατροπών και αποτελεί συνέχεια του νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου, της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, οι περικοπές συντάξεων και παροχών, η απαλλαγή της εργοδοσίας   και του κράτους της από το «κόστος» της Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και η απώλεια των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων είναι η σκληρή πραγματικότητα για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που επιφυλάσσει το νέο νομοσχέδιο έκτρωμα!.

Το μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους!

Η Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι κάποια “ποσοστά αναπλήρωσης”. Αφορά την Υγεία, την Πρόνοια, την προστασία στη δουλειά, τις κοινωνικές παροχές, τις συντάξεις, τα εμβόλια των παιδιών, τα φάρμακα, τα δικαιώματα των ΑμΕΑ.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στην οικογένεια μας και στα νέα παιδιά που τα οδηγούν στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των εμπόρων της υγείας.

Για αυτό είναι ανάγκη άμεσα να δοθεί απεργιακή απάντηση. 

Διεκδικούμε:

  • Το νομοσχέδιο να αποσυρθεί τώρα! 
  • Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, δημόσια, υποχρεωτική. Υγεία – Πρόνοια αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν.
  • Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών – μνημονιακών νόμων.
  • Πλήρη αποκατάσταση όλων των περικοπών – Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, στη βάση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής – λαϊκής οικογένειας

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, να αγωνιστούμε για να εμποδίσουμε το παραπέρα χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση. 

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕΙ                                                               Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ
10:30 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Google+ Linkedin