Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας «η αυτού εξοχότης»… Πέτρος Τατούλης !

«Άδειασε» την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, καθώς δήλωσε ότι από σήμερα,Δευτέρα 26 Μάρτη,αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου φέρεται αποφασισμένος να ενεργοποιήσει το σχετικό θεσμικό πλαίσιο που του δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσει όλες τις κρίσιμες διοικητικές αρμοδιότητες από την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, μετατρέποντας τη θέση σε διακοσμητική και χωρίς ουσιαστική πολιτική και διοικητική δυνατότητα. 

Ο κ. Τατούλης με μια δήλωση που δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία επιβεβαίωσε το πολιτικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και στο μπλοκ της χωρική αντιπεριφερειάρχη και του πρώην αντιπεριφερειάρχη, Π. Μαντά, με αφορμή τους χειρισμούς των δύο τελευταίων στο ζήτημα των καταγγελιών για παρακολούθηση του γραφείου της πρώτης. 

Η δήλωση Τατούλη:

«Εμείς εξαρχής ως Περιφερειακή αρχή είπαμε ότι θέλουμε οπωσδήποτε να χυθεί άπλετο φως, να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση γιατί είναι μια υπόθεση που αφορά την περιφερειακή αρχή, αλλά και εμένα, καθώς σε καθημερινή βάση επικοινωνούσα με το γραφείο της κας Αλειφέρη. Από τη Δευτέρα αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της διοίκησης για να μπορέσω να διορθώσω ο,τι κακό έγινε από τους χειρισμούς, που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ένας θεσμός για να διατηρηθεί, για να διατηρήσει τη σοβαρότητά του θα πρέπει κυρίως να στηρίζεται στις αρχές που τον διέπουν. Όποιος παραβιάζει τις αρχές αυτές έχει σκόπιμες δεύτερες και τρίτες απόψεις, που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον, μολύνουν το δημόσιο βίο και πάνω από όλα κατατρώγουν τις σάρκες αυτής της Χώρας

Google+ Linkedin