Ίβκοβιτς: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς”

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ. Παράλληλα, και ο ίδιος ο Σέρβος προπονητής έκανε δήλωση για το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου.

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος κατέκτησε με τον Θρύλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Ευρώπης και Ελλάδας, ευχαρίστησε τους πάντες στον Ολυμπιακό:

«Στη σημερινή μας (χθες) προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα δύο τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμε στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα.

Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».

Google+ Linkedin