Ένας ακόμη λόγος που ο Πελετίδης κάνει τη διαφορά!

Ένας ακόμη λόγος που ο Πελετίδης κάνει τη διαφορά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Γενάρη το πάρτι του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρών. Η εκδήλωση με τίτλο «Χορεύουμε-Τραγουδάμε-Γελάμε», πραγματοποιήθηκε στην κλειστή αίθουσα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου «Αλέκα Σιούλη» και απευθυνόταν σε γονείς, μαθητές και καθηγητές από όλα τα σχολικά κέντρα κατά μήκος της Πάτρας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που για να εξασφαλιστεί η εύκολη μετακίνηση μαθητών και καθηγητών, ο Δήμος διέθεσε λεωφορεία (από και προς τον χώρο) από τα δύο μεγαλύτερα σχολικά κέντρα της δομής.

Στην εκδήλωση, που κεντρικό στόχο είχε να ενισχύσει τους δεσμούς των μελών του Λαϊκού Φροντιστηρίου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, η πρόεδρος Β’ σχολικής Επιτροπής καθώς και σύσσωμη η γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου! Μάλιστα λίγο πριν από την συμβολική κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά «Η Δημοτική Αρχή είναι πολύ περήφανη με το έργο που γίνεται στο Λαϊκό Φροντιστήριο» ευχαριστώντας τους εθελοντές καθηγητές και συνολικά όλους τους εθελοντές της δομής. Ενώ τόνισε πως «ο κόσμος αυτός είναι άδικος και όλοι εμείς βάζουμε το λιθαράκι μας για να τον αλλάξουμε. Δεν υπάρχει λοιπόν για μας, ως Δημοτική Αρχή, μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπουμε άξιους ανθρώπους να έχουν πετύχει τους στόχους τους στο μέλλον και να ξέρουμε ότι βγήκαν από το Λαϊκό Φροντιστήριο!».

Το γλέντι συνεχίστηκε με πολύ χορό (όπως άλλωστε υποσχόταν και η πρόσκληση), τραγούδι και φωτογραφίες ενώ φεύγοντας μαθητές και καθηγητές πήραν δώρο από την Δημοτική Αρχή ένα βιβλίο με αφιέρωση από την γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου.

δίστιχο του Μπ. Μπρέχτ από το έργο του «Εγκώμιο στην μάθηση»
Google+ Linkedin