Πολλάκις λαϊκιστής ο Παυλάρας του Σύριζα το τερμάτισε με …Καταχνιά !

Πολλάκις λαϊκιστής ο Παυλάρας του Σύριζα το τερμάτισε με …Καταχνιά !

Νέο σόου έδωσε ο γνωστός για το «ιδιαίτερο» ύφος του Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής ,στη συζήτηση για την αίτηση άρσης της ασυλίας του ,που αφορούσε σε μήνυση που είχε υποβάλει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης εναντίον του πρώην υπουργού για συκοφαντική δυσφήμιση. .

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά τις μαντινάδες για ψηλά βουνά έκλεισε την ομιλία του με την σύνθεση του Χρήστου Λεοντή «δεν θέλω να μου δέσετε τα μάτια» , από το album Καταχνιά , και συγκεκριμένα με το μέρος όπου ο μεγάλος λαϊκός βάρδος Στέλιος Καζαντζίδης άδει: «Κι αν κάνετε τα στήθια μου κομμάτια, εσείς πεθαίνετε και όχι εγώ», κάλεσε τους βουλευτές να ψηφίσουν.

Η άρση ασυλίας του βουλευτή του Σύριζα τελικά δεν πέρασε ,καθώς από τους 165 παρόντες, οι 84 ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας, οι 80 υπέρ και ένας δήλωσε παρών.

Απουσίαζε η μισή ΚΟ της ΝΔ

Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε λόγω της απουσίας περίπου 80 βουλευτών από το κυβερνών κόμμα που φανερώνει ότι δεν υπήρξε «κεντρική γραμμή» από το Μέγαρο Μαξίμου για την παραπομπή του κ. Πολάκη, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνεται και από την απουσία του συνόλου των κυβερνητικών μελών από την ψηφοφορία. Παρόντες στην διαδικασία ήταν μόνο οι κ.κ. Χάρης Θεοχάρης και Μάνος Κόνσολας απο το υπουργείο Τουρισμού ενώ το υπόλοιπο κυβερνητικό προσωπικό απείχε.

Να σημειωθεί ότι στην επιτροπή Δεοντολογίας η ΝΔ είχε ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας.

Google+ Linkedin