Στο Κιάτο ο Φώτης ψυχανεμίζεται «πολιτική κίνηση» και ο Μενούνος το χαίρεται!

Τι είχες Φώτη, τι είχα πάντα… Ο Φώτης ψυχανεμίζεται «πολιτική κίνηση» !         Στο πρωτοσέλιδο βαρύγδουπο άρθρο της korinthian news. το οποίο ανάρτησε για την Απόλυτα Κορινθιακή και Έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών του…

Σωτήρης Μενούνος
ο αυτοπροσδιοριζόμενος «τσάρος»
των Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας
στο Δήμος Σικυωνίων

Η κίνηση που κατά τον Φώτη είναι πολιτική και την σκαρφίστηκε ( κατά τα συμφραζόμενα του σχολίου ) ο δήμαρχος Σικυωνίων ,Σπύρος Σταματόπουλος …φέρεται να υποκινείται από τον Σωτήρη Μενούνο ,ο οποίος στρέφεται κατά της συμπαθούς ομάδας των «ξένων» επαγγελματιών αλιέων…γιατί,χωρίς επιπρόσθετο μπαξίσι,ελλιμενίζουν τα καΐκια τους στο αλιευτικό καταφύγιο του Κιάτου !

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι: Είναι η πρώτη φορά και είναι ανεξήγητο… το ότι ο έγκριτος δημοσιογράφος,Φώτης,με απλή και κατανοητή γλώσσα πήρε το μέρος των «ξένων» και όχι των ντόπιων ψαράδων!!

Ενδεχομένως ο Φώτης να διέπραξε άθελά…περισσότερα »

2 Σχόλια

  • Μενούνος Σωτήρης on 30 Αυγούστου 2013 at 12:51 ΜΜ
  • Απάντηση

  Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης.

  Φωκυλίδης, ~5ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής από τη Μίλητο

  (Αναφέρεται και από τον Αριστοφάνη στις «Σφήκες»)

  • θανάσης on 1 Σεπτεμβρίου 2013 at 11:24 ΜΜ
  • Απάντηση

  ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΥΘΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ..Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ ..ΞΕΡΕΤΕ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΝΕΦΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ….ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ…..ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ…:-)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.