ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…ΟΧΙ ΓΙΑ «ΜΑΣ» ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Με μεγάλα λόγια για «εξωστρέφεια» και «απάντηση στην κρίση» …Μπίζνες με την γνωστή κινεζική πολυεθνική COSCO  ετοιμάζονται να ανοίξουν στο  Πανεπιστήμιο  Πελοποννήσου!!..
Η πιθανή συμφωνία  με την COSCO σημαίνει:
• Έρευνα που θα δικαιολογεί και θα ενισχύει την εκμετάλλευση των εργατών και την καταστροφή του περιβάλλοντος, θα συγκαλύπτει τα εργατικά ατυχήματα, τελικά θα βοηθά στην αύξηση των κερδών της επιχείρησης εις βάρος των εργαζομένων και του λαού. Ούτε λόγος φυσικά για έρευνα π.χ. για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών για φτηνές, συχνές και ασφαλείς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

• Για τους απόφοιτους, δουλειά-λάστιχο, ανασφάλιστη εργασία, μισθοί πείνας των 430€, ανύπαρκτες συλλογικές συμβάσεις. Η συγκεκριμένη πολυεθνική έχει μετατρέψει το λιμάνι του Πειραιά σε εργασιακό γκέτο. Η άνοδος της εμπορευματικής κίνησης στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιώς, που κατέχει η επιχείρηση, κατά 73,5% και τα τεράστια κέρδη της ακόμα και σε περίοδο κρίσης, χτίζονται πάνω στις πλάτες των εργαζομένων: Με απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία, εργατικά ατυχήματα και μισθούς Κίνας. Αυτά υπόσχονται στους απόφοιτους οι ιδιοκτήτες της COSCO και οι συνεταίροι τους στα πανεπιστήμια, διοικήσεις, μεγαλοκαθηγητάδες και οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ….περισσοτερα ΕΔΩ

Θέλουν απόφοιτους, για δουλειά-λάστιχο, ανασφάλιστη εργασία,με μισθούς πείνας των 430€
Google+ Linkedin