Ο Παναγιώτης Λαμπρινός βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση του Εθνικού , στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο Παναγιώτης Λαμπρινός βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση του Εθνικού , στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων Παναγιώτης Λαμπρινός παρευρέθηκε και βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φλεβάρη, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Όπως γράφει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook “Στο πρόσωπό μου βραβεύτηκε μια άλλη εποχή,μια εποχή που ο ΕΘΝΙΚΟΣ μεσουρανούσε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.” “Έτσι όπως τον οραματίστηκε ο μεγάλος ηγέτης του Δημήτρης. Καρέλλας και φυσικά όλες οι διοικήσεις που ανέλαβαν την τύχη του όλα αυτά τα χρόνια …”

Στον σύντομο ευχαριστήριο χαιρετισμό του ,στα πλαίσια της βράβευσης,ο Παναγιώτης Λαμπρινός αναφέρθηκε στο αίτημα του Εθνικού για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου και στην υποσχεση του δημάρχου Πειραιά για μια «Εθνική πολιτεία» στο Σχιστό, λεγοντας χαρακτηριστικά πως όλα αυτά θα ήθελα να τα δω να υλοποιούνται προς όφελος του ιστορικού συλλόγου,όμως ο μεγάλος Εθνικός πρέπει να παίζει εκεί…δείχνοντας προς το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» !

Ο Παναγιωτης Λαμπρινος ξεκινησε την ποδοσφαιρικη του διαδρομη από τον Ολυμπιακό Άσσου το 1969 σε ηλικία μόλις 14 χρονών (αν και σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ” απ’ ότι θυμάμαι έπαιζα ποδόσφαιρο από την κούνια…”!) . Στη συνεχεια πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιά (1973-1982), Ρόδο (1982-1984), Κόρινθο (1984-1986), Προοδευτική (1986-1988), Ναύπλιο (1988-1989. Συνολικά έχει αγωνισθεί σε 423 αγώνες εθνικών κατηγοριών πετυχαίνοντας 105 τέρματα.

Σήμερα ο Παναγιώτης Λαμπρινός είναι προπονητής στον ΑΟ Ζευγολατιού και αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα σηµαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του κορινθιακού ποδοσφαίρου και οχι μονο…

Δημοσιεύτηκε από Παναγιώτης Λαμπρινός στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Google+ Linkedin