Η Κόρινθος ’06 «έραψε» την τέταρτη νίκη της επί του Αχαρναϊκού και αναπτέρωσε τις ελπίδες για τη συνέχεια

Με πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχώς ο Γρηγόρης Ράπτης η Κόρινθος 06 κέρδισε με 1-0 τον μαχητικό και νεανικό Αχαρναϊκό και έφτασε τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι του δημοτικού σταδίου Κορίνθου ήταν πλούσιο σε φάσεις , κυρίως από πλευράς γηπεδούχων που δημιούργησαν τουλάχιστον δέκα (10) κλασικές ευκαιρίες για επίτευξη τέρματος.

Ο Αχαρναϊκός του Ντανιέλ Μπατίστα, δημιούργησε τρεις (3) μοναδικές ευκαιρίες για γκολ, τόσο στο 0-0, όσο και στο 1-0.

Το τέρμα που έκρινε την ρευστή αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 41ο λεπτό. Ο Γρηγόρης Ράπτης, βρέθηκε στο χορτάρι σε μαρκάρισμα αμυντικού της ομάδας του Αχαρναϊκού, με τον διαιτητή Ηλία Κόκκορη (Αρκαδίας), να αποφασίσει – ορθώς – αντικανονικό παίξιμο και να σφυρίζει άμεσα την παράβαση (πέναλτι). Ο ίδιος παίκτης, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και σκόραρε (1-0).

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της κορινθιακής ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης έδωσε συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες της ομάδας του,ενώ με τη φράση “είμαστε ακόμα ζωντανοί” απάντησε εμμέσως και στις “Κασσάνδρες” που προεξοφλούσαν τον κατήφορο της ομάδας μετά τα τελευταία γεγονότα της αποχώρησης βασικών παικτών και του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Κόρινθος 06 : (Μπάμπης Πάτρας) Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Κουινελής (75′ Τσατσόπουλος), Αγγελόπουλος (85′ Παπανικολάου), Τσιριγώτης, Γεωργίου Γ. (92′ Βασιλείου), Ράπτης, Κατσούκης (68′ Μαγγίνας).

Αχαρναϊκός : (Ντανιέλ Μπατίστα) Γκιμούσης, Πατέρνι (77′ Αμπάρας), Τασιούλης, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας, Κυριακίδης, Κιρτζιαλλίδης (69′ Στραβομήτης), Σαρηγιάννης (46′ Σχουρλής), Τσεβάς, Πλαβούκος, Φέρι.

Δείτε μέσα από το κανάλι του KorinthosNews. gr αποσπάσματα του αγώνα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=X0sD7ovA59g[/embedyt]

Georgaris Beauty Store 

 

 

Google+ Linkedin