Άτυχη η Κόρινθος 06 που με τον Χρήστο Καρσιώτη στο τιμόνι της μπορούσε να αποφύγει την ήττα στην Αρτάκη

Η εμφάνιση της Κόρινθος 06 στο Στάδιο της Αρτάκης ήταν καλή. Το αποτέλεσμα, όμως, όχι.

Με τον Χρήστο Καρσιώτη να κάθετε στον πάγκο ,η ομάδα του Δημήτρη Μπινιάρη μπήκε δυνατά στον αγώνα και με πιεστικό ποδόσφαιρο ανάγκαζε την ομάδα της Αρτάκης να παίζει με άγχος έως το  34′ όταν ο Τσίγκας κέρδισε πέναλτι από τον Τσιριγώτη και ο Βεζιρτζόγλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα  της Ευβοίας.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Κόρινθος 06 έδειξαν καλά αντανακλαστικά και κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας για την ισοφάριση την οποία πέτυχαν στο 67′ όταν ο Γεωργίου σούταρε δυνατά, απέκρουσε ασθενώς ο Ναυροτζιδης και ο καιροφυλακτών Αγγελόπουλος με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα 1- 1.

Και εκεί που το παιγνίδι – σύμφωνα με την εικόνα του –  πήγαινε προς την ισοπαλία, στο 75′ ένα λάθος των αμυντικών της Κορίνθου 06 έδωσε την δυνατότητα στον νεοεισελθοντα Λειβαδίτη να κάνει τη σέντρα και ο πρώην παίκτης του ΑΟ Λουτράκι Χατζηστάμου να πετύχει  το 2-1 ,που ήταν αρκετό για να δώσει την ισχνή νίκη στην ομάδα της Αρτάκης.

Να σημειωθεί ότι στο 94′ ,μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Φίλης ,ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος που είχε προωθηθεί στα καρέ των γηπεδούχων έπιασε φοβερή κεφαλιά -ψαράκι αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Στάμος (Αθηνών), Παπαδόπουλος (Κιλκίς),Όνγος (Αθηνών).

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (69′ Λειβαδίτης), Ντελέκος, Σπανός (65′ Πατερίτσας), Βεζιρτζόγλου (92′ Κνέζεβιτς), Τσίγκας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (Χρήστος Καρσιώτης): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Δημητρίου, Ντερτιλής, Μαγγίνας (46′ Κουϊμέλης), Αγγελόπουλος (81′ Παπανικολάου), Τσιριγώτης (78′ Τσατσόπουλος), Γεωργίου, Ράπτης, Κατσούκης.

News cafe Καραμαλίκης άλλου τύπου…απόλαυση!

Google+ Linkedin