Σάλος με δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Μεγάλες αντιδράσεις στα social media προκαλεί τις τελευταίες ώρες δήλωση – σχόλιο που φέρεται να έκανε σε ανάρτηση στο Facebook ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας Διαμαντής Καρασούλας, ο οποίος στο προφίλ του δηλώνει και την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Η ανάρτηση του χαρακτηρίζεται από πολλούς κυνική και ακραία σχετικά με το μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, για τον οποίο έχει εκδηλωθεί ένα απίστευτο κύμα αλληλεγγύης για την στήριξη της προσπάθειας να αναζητήσει τη θεραπεία της σπάνιας ασθένειας που αντιμετωπίζει και ο ΕΟΠΥΥ, το Κράτος και η Κυβέρνηση δεν μπορούν να προσφέρούν καμία βοήθεια, αντίθετα θέτουν κατά κάποιο τρόπο εμπόδια στην κίνηση που γίνεται για την αναζήτηση της σωτηρίας του.

Απαντώντας σε σχόλιο ο κ. Καρασούλας αναφέρει ότι «… τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο έυκολο και πολιτικά ωφέλιμο για την κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έπειρα το κράτος να πληρώνει στον καθένα ότι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως έχει κατέβει ή δεν υπάρχει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Όμως αρκετοί ήταν αυτοί που κράτησαν την αποτύπωση της οθόνης (print screen) και τα επικριτικά σχόλια έχουν λάβει μορφή χιονοστοιβάδας στο Facebook και το Twitter.

Google+ Linkedin