“Διαπλεκόμενοι Α.Ε.” φωτογραφίζει ο Αλέκος – “Αυτά έχει η δημοκρατία” απαντά ο Νανόπουλος !

“Διαπλεκόμενοι Α.Ε.” θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος  του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Πορεία Ευθύνης” ,του πρώην Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, με αφορμή τον αποκλεισμό της μείζονος μειοψηφίας από τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου Κορινθίων – Με το σόφισμα “Αυτά έχει η δημοκρατία” απαντά ο νέος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος,που ειρήσθω εν παρόδω διαθέτει 8 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο,όσες δηλαδή και ο Αλέξανδρος Πνευματικός !

Βεβαίως ,η δημοκρατία δεν είναι …λάστιχο ! Έχει κανόνες και κανονισμούς οι οποίοι τηρούνται απ’ όσους πραγματικά σκέφτονται δημοκρατικά και το δείχνουν στην πράξη και όχι στα ευφυολογήματα…

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης του επί 13 χρόνια  Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και την απάντηση του νεόκοπου  δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου στο video που ακολουθεί :

                                              ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ –   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Κορινθίων αποκλείεται από τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του η μείζων μειοψηφία.
Επιλογή του κ. Νανόπουλου.

Ο κ. Νανόπουλος επέλεξε να διοικήσει τον Δήμο Κορινθίων επιλέγοντας για εκπροσώπηση της μειοψηφίας στα ΔΣ στα νομικά πρόσωπα του δήμου μόνο από τον συνδυασμό του κ. Σταυρέλη.Σιγά σιγά οι προεκλογικές συμφωνίες υλοποιούνται. Η συμφωνία για την προεκλογική στήριξη στο δεύτερο γύρο του κ. Νανόπουλου από τον κ. Σταυρέλη και τον συνδυασμό του, θα υλοποιείται στο προσεχές διάστημα όλο και πιο ξεκάθαρα .
Εμείς απλά θέλουμε να θυμίσουμε ότι ως δημοτική αρχή την προηγούμενη δημοτική περίοδο κάναμε πράξη την συμμετοχή όλων των συνδυασμών της μειοψηφίας στα ΔΣ των νομικών προσώπων. Θυμίζουμε ότι και τότε ο κ. Νανόπουλος αρνήθηκε την εκπροσώπηση των συνδυασμών της ελάσσωνος μειοψηφίας στα ΔΣ των νομικών προσώπων του δήμου.Ενώ εμείς μειώνοντας την δική μας εκπροσώπηση , εκλέξαμε πρόσωπα που προτάθηκαν από την μειοψηφία των άλλων συνδυασμών που απέκλειε να εκπροσωπηθούν ο κ. Νανόπουλος μέσα από την πρότασή του.
Κακή αρχή.
Καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν με την απόφαση της 9/9/2019!!!
Για την συγκρότηση των ΔΣ των νομικών προσώπων του Δήμου μας θα τα πούμε και πάλι σύντομα.

ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η απάντηση  Νανόπουλου στο video που ακολουθεί :

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Vu9i75pg3wg[/embedyt]

Google+ Linkedin