Ο Κώστας Σπανός κέρδισε το καθολικό χειροκρότημα των συντρόφων του

Με ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 26 Ιούνη , στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Κορινθίας του Κινήματος Αλλαγής.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία απαρτίζεται από τους νεαρούς Γιάννη Ανδρέου και Μαργαρίτα Δήμα,τον γιατρό Χρήστο Γκιλίτση,τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χανιά,την πρώην βουλευτή Κορινθίας Κατερίνα  Φαρμάκη και τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Κώστα Σπανό,που όπως έδειξε και η χθεσινή του ομιλία – τοποθέτηση τιμά την πολιτική του ιστορία,που έλκει την  καταγωγή της από το Ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80.

Αναμφίβολα η πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία του Κώστα Σπανού προσέδωσε περισσότερη αξιοπιστία στο σοσιαλδημοκρατικό προφίλ του συνδυασμού και μετέδωσε μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης στους φίλους του Κινήματος που αρνούνται να γίνουν παιχνίδι στα προεκλογικά παιχνίδια τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δικαίως, λοιπόν, ο Κώστας Σπανός  κέρδισε το καθολικό χειροκρότημα των συντρόφων του,που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Κιατιώτη υποψήφιου την σταθερή πολιτική αξία παντός καιρού…

Google+ Linkedin