Η Μαριλένα Σούκουλη μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Με τους δοκιμασμένους Χρίστο Δήμα,Νίκο Ταγαρά  και Κώστα Κόλλια ,τις νεοφώτιστες – γκλαμουράτες αθηναϊκές παρουσίες της Σοφίας  Αναγνωσταρά και Μαρίας Παπακωνσταντίνου  και την έμπειρη Κορίνθια Μαριλένα Σούκουλη, που προέρχεται από το ντόπιο «πολιτικό κεφάλαιο» της ανανεωμένης κεντροδεξιάς παράταξης, η Νέα Δημοκρατία ρίχνεται στη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου,φιλοδοξώντας να κερδίσει στην Κορινθία τις τρεις από τις τέσσερις έδρες του νομού.

Σε πρώτη ανάγνωση τα καπρίτσια ικανοποίησης της αθηναϊκής ελίτ και η ιδιοκτησιακή αντίληψη των τέως βουλευτών έπιασαν τόπο και κατήφθηναν  τον εκλογικό σχεδιασμό των «στρατηγών»  της Νέας Δημοκρατίας στη γνωστή συνταγή των «πατροπαράδοτων» μεθόδων της δεξιάς παράταξης.

Συγκεκριμένα σχεδίασαν ένα ψηφοδέλτιο που μοιάζει περισσότερο με ιλουστρασιόν «παραγάδι»,αν και ο σοφός λαός λέει ότι αν βάλεις μεγαλύτερα βαρίδια, το  “παραγάδι” θα βουλιάξει…συνολικά !

Εν πάση περιπτώσει η δυναμική του ψηφοδελτίου εξαρτάται εν πολλοίς από το χρησιμοποιούμενο δόλωμα ,που ασφαλώς είναι ο πολιτικός λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, και δευτερευόντως από το ποια ψάρια θα βγάλει στη λοταρία η “τραυματισμένη” ΝΟΔΕ Κορινθίας και η γατο-παρέα της…

Βεβαίως,οι “παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν ότι αρνητικό ρόλο  θα παίξει και η διαφαινόμενη αξιοποίηση του Γιώργου Δεδε από τον Παναγιώτη Νίκα,στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

Κατά την προσωπική μας εκτίμηση το απόλυτο αουτσάιντερ,που μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας,είναι η  Μαριλένα Σούκουλη,καθότι είναι η μόνη υποψηφιότητα που εκπροσωπεί το ντόπιο «πολιτικό κεφάλαιο» της ανανεωμένης ,σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας και με την βαθιά γνώση και εμπειρία που διαθέτει για τα προβλήματα της Κορινθίας μπορεί να υπερασπιστεί αξιόπιστα τον πολιτικό λόγο της κεντροδεξιάς παράταξης .

 Ως γνωστόν,για την Μαριλένα  δεν ισχύει το : γεια και χαρά σας, βρε πατριώτες , και εμέ οι παππούδες μου ήταν…Κορίνθιοι !

Γέννημα θρέμμα Κορίνθια η ίδια,ζει και εργάζεται στον τόπο που αγαπά, γιαυτό και οι συμπατριώτες της επανειλημμένα την ανέδειξαν σε κορυφαίες θέσεις στα νομαρχιακά και περιφερειακά συμβούλια και μαζί της έχτισαν μια μοναδική “σχέση εμπιστοσύνης”, που εκτός σοβαρού απροόπτου, θα αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Google+ Linkedin