Νέος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με το θριαμβευτικό ποσοστό του 63,07 % ο 48χρονος Χημικός Μηχανικός Βλάσης Τσιώτος.

Ο Βλάσης Τσιώτος επεκράτησε άνετα στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών επί του αξιόμαχου αντιπάλου του Ηλία Ανδρικόπουλου,επιβεβαιώνοντας την πλατιά αποδοχή που είχε καταγράψει και δημοσκοπικά ,σε όλο το πολιτικοκοινωνικό φάσμα των πολιτών του Δήμου της Δυτικής Κορινθίας.

«Η «καλή χημεία» στην αυτοδιοίκηση είναι ζητούμενο» μας είχε πει ο νέος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ,σε πρόσφατη συνέντευξή του στο kavos news, και χθες αυτή η «καλή χημεία» απέδωσε ένα ισχυρό ενωτικό μέτωπο ,που το αγκάλιασε και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που στον πρώτο γύρο είχαν επιλέξει να στηρίξουν μικρότερους συνδυασμούς,αγγίζοντας το εκπληκτικό ποσοστό του 73 % !

Συμπερασματικά,η πλατιά λαϊκή αποδοχή ,που εκ του αποτελέσματος απολαμβάνει πλέον ο Βλάσης Τσιώτος ,είναι και σαφής εντολή για ένα συμπαγές Δημοτικό Συμβούλιο – μακριά από οποιεσδήποτε μικρο-παραταξιακές σκοπιμότητες – που οφείλει να σταθεί αρωγός στη νέα δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν και θα καθορίσουν την μελλοντική φυσιογνωμία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ο kavos news συγχαίρει τον νέο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο και του εύχεται καλή θητεία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει την επόμενη τετραετία.

https://www.facebook.com/100004393092884/videos/1305855166237574/

Google+ Linkedin