Χθες ο Σπύρος μίλησε στην καρδιά και στην ψυχή των Δημοκρατικών Πολιτών του Κιάτου

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σχέση του  Σταματόπουλου  με τους απλούς πολίτες είναι αδιαμεσολάβητη, έντονα συναισθηματική, αμφίδρομη και παραπέμπει σε άλλες εποχές. Χθες όμως,στην κεντρική προεκλογική ομιλία του δημάρχου Σικυωνίων έγινε κάτι ξεχωριστό,ίσως και για πολλούς απρόσμενο…

Το χθεσινοβραδινό συναπάντημα στο κέντρο του Κιάτου ήταν μια πραγματική “κοινή γιορτή” της δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις του  «τότε». Που οι αγώνες είχαν νόημα και ουσία…

Στο προσκλητήριο του Σπύρου ανταποκρίθηκαν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Κιάτου !

Όλοι έγιναν μια ατέλειωτη ανθρώπινη αλυσίδα που ένιωθες ότι ήταν απόλυτα αποφασισμένη να περιφρουρήσει τα συλλογικά κεκτημένα της μεγάλης πλέον ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ και το μέλλον του τόπου που αγαπάει.

Να ‘μαστε πάλι εδώ ΜΑΖΙ για ΝΕΑ ΝΙΚΗ από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ήταν η αδιαπραγμάτευτη παλλαϊκή απαίτηση,που επαναβεβαίωνε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Σταματόπουλος,ακόμα και με τα ανθρώπινα λάθη του, απεδείκνυε συνεχώς ότι ήταν ο στυλοβάτης των δικαιωμάτων των πολλών.

Όλοι πλέον του αναγνωρίζουν ότι με την αποφασιστικότητά του και τους αγώνες του ξεπέρασε εμπόδια ,έσπασε τον “χωροφυλακίστικο τσαμπουκά” των ελάχιστων που και σήμερα διατείνονται ότι θα τον «ταράξουν στη νομιμότητα…» και σε μια περίοδο ακραίας δημοσιονομικής πειθαρχίας έβαλε τη σφραγίδα μιας δυναμικής προσωπικότητας που  κατάφερε να δημιουργήσει τον πλέον ανταγωνιστικό Δήμο της Κορινθίας.

Σήμερα,τα ηγετικά προσόντα του Σπύρου δεν τα αρνούνται ούτε εκείνοι που για προεκλογική κατανάλωση αμφισβητούν το έργο του – ρισκάροντας να μείνουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που ΔΕΝ ήταν εκεί…

Βεβαίως,στις 26 του Μάη ,στις κάλπες ,θα αντιληφθούν ότι ο λαϊκισμός αφορά τα όρια του δικού τους οπτικού πεδίου και μόνο αυτού.

Ο κόσμος από κάθε γωνιά του Δήμου Σικυωνίων και χθες από το κέντρο του Κιάτου έστειλε το δικό του τελεσίδικο μήνυμα ΝΙΚΗΣ από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε από Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός στις Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Google+ Linkedin