Γιώργος Θελερίτης : Ο ακούραστος και αθόρυβος συλλογικός εργάτης της δημοτικής αρχής Σταματόπουλου

Πλησιάζοντας προς το «φίνις» των τοπικών εκλογών, ο kavos news σκιαγραφεί προσωπικότητες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που, κατά την εκτίμησή μας , μπορούν να συμβάλουν τα μέγιστα και στην παραπέρα οικοδόμηση της σύγχρονης ταυτότητας του Δήμου Σικυωνίων. 

Ο λόγος σήμερα για τον δημοφιλή αυτοδιοικητικό Γιώργο Θελερίτη.

Τον Σεπτέμβρη του 2014 ως πρωτεύσας Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου Σικυωνίων προήδρευσε στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,που ταυτόχρονα σηματοδοτούσε και την αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο στοίχημα αξιοπιστίας του Σταματόπουλου σχετικά με την υδροδότηση του Κιάτου, με πόσιμο νερό Στυμφαλίας.

Το στοίχημα κερδήθηκε και αυτό εν πολλοίς οφείλεται και στην παρουσία του κ. Θελερίτη στο διοικητικό σχήμα της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης.

Με όπλο την μακρόχρονη πείρα που άντλησε ο κ. Θελερίτης από την ενασχόλησή του σε θέσης ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο αγροτικό –  συνδικαλιστικό κίνημα έμαθε να δρα ως ακούραστος και αθόρυβος  συλλογικός εργάτης – μακρυά από τα φώτα της ανούσιας  δημοσιότητας και της αυτοδιοικητικής πασαρέλας –  γιαυτό ίσως και ο δήμαρχος Σικυωνίων του εμπιστεύτηκε την “ηλεκτρική καρέκλα” του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Σικυωνίων και ο Γιώργος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο !

Σήμερα,με παρακαταθήκη την μακρόχρονη αυτοδιοικητική του εμπειρία και την πλατιά απήχηση του έργου του διεκδικεί το δικαίωμα να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του ,αλλά και στους κατοίκους του Κιάτου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Γιώργος Θελερίτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ” στην Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας.

Google+ Linkedin