Ο Κωστής Ζερβός πετάει το γάντι στους ανθυποψηφίους του για διεξαγωγή debate

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Κωστής Ζερβός, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Επιλογή Ευθύνης” για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,πετάει το γάντι για ένα debate,που θα πρέπει να συγκεντρώνει το σύνολο των υποψηφίων, ή τουλάχιστον όσων έχουν την ευαισθησία να απολογηθούν για τα έργα τους στο Δήμο, αλλά και όσων ελέγχουν τα έργα αυτών.

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο που υπογράφει ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος για λογαριασμό της δημοτικής του παράταξης.

Από θέση αρχής εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου. Άλλωστε ο διάλογος μεταξύ των προτάσεων για τον τόπο είναι το προνομιακό μας πεδίο.

Για εμάς ένα debate θα πρέπει να συγκεντρώνει το σύνολο των υποψηφίων, ή τουλάχιστον όσων έχουν την ευαισθησία να απολογηθούν για τα έργα τους στο Δήμο, αλλά και όσων ελέγχουν τα έργα αυτών.

Πάνω από όλα όμως, σεβόμαστε τους νόμους που διέπουν την εκλογική διαδικασία. Τυπικά δεν έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και με ξεκάθαρο πολιτικό τοπίο πλέον, θα είμαστε οι πρώτοι που θα διευκολύνουμε την προσπάθεια διενέργειας ενός debate.

Εμείς παλεύουμε αυτή η προεκλογική περίοδος να μετατραπεί σε ένα ουσιαστικό δημόσιο διάλογο με την κοινωνία και να μην εξελιχθούν οι εκλογές, σε εκλογές μηχανισμών και δικτύων.

Ως υπέρμαχοι της διαφάνειας, χαιρετίζουμε την πρόταση και ελπίζουμε να υλοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες που προβλέπονται για ένα τέτοιο εγχείρημα.

……………………………………………….ΤΕΛΟΣ

Google+ Linkedin