Φιέστα κι’ άστα…η “συνέντευξη Τύπου” του Μάρκου Λέγγα !

Μετά το Βατερλώ των διαπραγματεύσεων με τον Νικολάκη…το τζιτζίκι ,ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας επέλεξε σήμερα,Δευτέρα 25 Φλεβάρη,να παρουσιάσει στο ξενοδοχείο Pappas στο Κιάτο την νέα  version μιας κακοστημένης αυτοδιοικητικής  σαπουνόπερας για να κάνει επανασχεδιασμό στις επικοινωνιακές του δράσεις  ,αντιλαμβανόμενος προφανώς πως οι προηγούμενες δεν κατάφεραν να πείσουν παρά ελαχίστους.

Και για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι,ο κ. Λέγγας παρουσίασε ως «συνέντευξη Τύπου» την μονότονη ανάγνωση ενός  διαγγέλματος πέρα στους πέρα κάμπους… με στόχο να διαψεύσει δημοσιεύματα και συζητήσεις, που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Κιάτου και έχουν να κάνουν με τον πολιτικό εξαναγκασμό του Κώστα Σαρχάνη να οδηγηθεί στη γαλέρα της Bayer.

Βεβαίως,σ’ αυτή τη κακοστημένη σαπουνόπερα ο κ. Λέγγας έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει  ως κομπάρσους του υπηρέτες της πληροφόρησης που  έγιναν, άθελά τους, μέρος ενός σκηνικού παραπλάνησης και δημαγωγίας.

Κύριε Λέγγα,μπορεί όπως είπατε, να μην είστε πολιτικός αλλά οφείλατε να γνωρίζετε ότι η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας… 

Όσο και αν ήταν έκτακτη η ανάγκη σας  για επικοινωνιακό «φιλί της ζωής» είναι μεγάλο ατόπημα να μεταχειρίζεστε ως κομπάρσους τους δημοσιογράφους για να ταΐσετε με σανό το πόπολο !

Ως υποψήφιος δήμαρχος ,οφείλατε να γνωρίζατε ότι η διαδραστικότητα μιας συνέντευξης Τύπου είναι μια αρένα όπου οι δημοσιογράφοι ασκούν βασικές δημοκρατικές λειτουργίες,με κυριότερη αυτή των ερωτήσεων… 

Γιατί τις αποφύγατε (;)…θέλετε να διεκδικήσετε το αξίωμα του δημάρχου και δεν γνωρίζετε ότι η
ικανότητα αντιμετώπισης των ερωτήσεων έχει γίνει θεμελιώδες προτέρημα για τα δημόσια πρόσωπα ;

Προφανώς κύριε Λέγγα δεν περιμένω να απαντήσετε. Εξάλλου επιχειρηματίας είστε και όχι πολιτικός,όπως είπατε…και η επιχειρηματική κουλτούρα ενδεχομένως σας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στην αγορά υπάρχουν και μουγκά site,που με λίγο χρήμα…και “γαλέρες” τα  like ,κάνουν πιο εύκολο παιχνίδι δημοσιότητας. Και η διαπλοκή καλά κρατεί !

Google+ Linkedin