Ο Αλεξανδρής των γκολ έγινε…υποψήφιος – ποδήλατο του Λέγγα !

Διαβάζοντας την “μεταγραφή” του Αλέκου ή Αλέξη  Αλεξανδρή  στον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ» του Μάρκου Λέγγα θυμήθηκα την, διάσημη πλέον, φράση του πατέρα του Λάμπρου Χούτου, Γιώργου,στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ  : « Είναι δυνατόν να παίζει ο Αλεξανδρής και όχι ο Λάμπρος; Να παίζουν τα ποδήλατα και όχι η Πόρσε; ».

Ο Αλέκος ο Αλεξανδρής με τον «Βας Βας Βας ο Παρασκευάς» σε μια selfie που «λέει» πολλά!

Βεβαίως,ο Αλεξανδρής  απέδειξε ότι  ως ποδοσφαιριστής δεν ήταν… ποδήλατο !

Υπήρξε ένας σπουδαίος επαγγελματίας  που έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ,στον Ολυμπιακό ,στην Εθνική Ελλάδας και επιπλέον  ,το 2002 ,του προτάθηκε να συμμετάσχει στο δημοτικό συνδυασμό  του Χρήστου Παπουτσή για το Δήμο της Αθήνας.

Στα χρόνια της  ποδοσφαιρικής του νιότης το όνομά του έπαιξε και για υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας

Και μετά; Το μετά είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα…ο Αλεξανδρής των γκολ έγινε… ο Αλέξης των αυτογκόλ!

Τις πταίει;  Ίσως η απόρριψη επιδείνωσε την κατάσταση…

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη Αλεξανδρή,που θα τον σημαδεύει για όλη του τη ζωή :«Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! ».

Προφανώς,ο καθένας πλάθει την υστεροφημία του λόγοις και έργοις…και  ο Αλέκος ή Αλέξης  Αλεξανδρής  έχει το δικαίωμα να συντηρεί τον εαυτό του στην επικαιρότητα ,ακόμα και ως υποψήφιος – ποδήλατο  του Μάρκου του Λέγγα !

Καλό όμως είναι ο κ. Αλεξανδρής  να  θυμάται ότι τα χρόνια πέρασαν…και το κυριότερο : οι Σικυώνιοι πολίτες δεν είναι οπαδοί να τους πετάς χρυσόσκονη και ερυθροφροσύνη για να σε αποθεώνουν  …

Google+ Linkedin