Φασιστική επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κόρινθο (φωτογραφίες)

Φασιστική επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κόρινθο (φωτογραφίες)
Η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ καταγγέλει την θρασύδειλη και φασιστική επίθεση με μπογιές στα γραφεία της στην Κόρινθο το βράδυ της Δευτέρας 10/12/18.
Είναι σίγουρο ότι η ύπαρξη, η δράση και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ ενοχλεί, γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος. Γι΄ αυτό οι διάφοροι ποντικοί που επί της ουσίας υπερασπίζονται και υπηρετούν το σύστημα βγαίνουν τη νύχτα από τις τρύπες τους και κάνουν τέτοιες ενέργειες. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν εμπόδιο στη δράση μας.
Το Κόμμα μας φέτος συμπληρώνει τα 100 χρόνια ηρωικής πάλης και δράσης του! Σήμερα, έναν αιώνα μετά, οι κομμουνιστές μπορούμε να κοιτάμε περήφανοι την εργατική τάξη, όλο το λαό στα μάτια, γιατί το Κόμμα μας όλα αυτά τα χρόνια δεν λύγισε, αντίθετα στάθηκε όρθιο. Όπως πρωτοστάτησε όλα αυτά τα χρόνια στους αγώνες του λαού για τα δίκια του έτσι θα συνεχίσει να κάνει με όλες του τις δυνάμεις μέχρι την τελική νίκη.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της Κορινθίας να καταδικάσουν τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες. Να συστρατευθούν με το ΚΚΕ για να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα που ζούμε καθημερινά και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή. Να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες μάχες των Ευρωεκλογών, Βουλευτικών, Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών για να γίνει πιο δυνατή η φωνή του εργατικού – λαϊκού κινήματος της χώρας μας.

Google+ Linkedin