Το πρότζεκτ της Ράπτη και ο πολιτικός ερμαφροδιτισμός της Νέας Δημοκρατίας

Το πρότζεκτ της Ράπτη και ο πολιτικός ερμαφροδιτισμός της Νέας Δημοκρατίας

Δυο όψεις είχε το tour της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Έλενας Ράπτη, σε Καλαμάτα και Κιάτο.που έγινε για τις ανάγκες του project “1 στα 5″ και αφορά την παιδική κακοποίηση. 

Στην εκδήλωση της Καλαμάτας ,που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και είχε οργανωτή και συντονιστή την αντιπεριφερειάρχη κα Νικολάκου ,η περιζήτητη «νύφη» της Βουλής παρουσίασε το project σε κενά καθίσματα ,καθότι τα στελέχη της τοπικής ΝΔ έλαβαν σοβαρά  υπ’ όψιν το «εμπάργκο» Νίκα και… έλαμψαν δια της απουσίας τους !

Αντίθετα η ημερίδα του Κιάτου έγινε στο  κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου και αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στην παρουσία όλων των πρωτοκλασάτων τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας,αλλά και στο ότι η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του πρώην συριζαίου Μήτσου της “ΜΗΚΩΝΗ”  και επιπροσθέτως την οργανωτική και συντονιστική ευθύνη είχε ο ψαλμωδός της Νέας Δημοκρατίας,Τάσος Γκιούλης,που ως  πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. ΝΔ  Σικυωνίων προσκάλεσε  στο πάνελ των ομιλητών και τον πολιτευτή του ΚΙΝΑΛ Χάρη Καραμπετσο ,ώστε η εκδήλωση να διαπνέεται από ένα πνεύμα  πλουραλισμού !

Λέτε,το ίδιο δέλεαρ πλουραλισμού να παρέσυρε παλαιότερα και την κ. Έλενα Ράπτη,που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, στα πλαίσια του συγκεκριμένου  project επέλεξε να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με τον Μιχαλολιάκο και τον Παναγιώταρο, αναρτώντας, μάλιστα, τη φωτογραφία αυτή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και προσφέροντας έτσι στην υπόδικη ναζιστική οργάνωση «πολιτική νομιμοποίηση» με τον δικό της τρόπο ;

* Να σημειώσουμε ότι συνδημιουργός του συγκεκριμένου χρηματοδοτούμενου project είναι ο νεάρος τραγουδιστής και σύντροφος της βουλευτού,Λούκας  Γιώρκας,που του ανατέθηκε να υλοποιήσει την ιδέα να δημιουργηθεί μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation) προκειμένου όλα τα μηνύματα που απευθύνεται στους γονείς να περάσουν με τρόπο  οπτικοακουστικό,  και στα παιδιά.

Google+ Linkedin