Η πολιτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους της Κορινθίας…όνειρο ήταν και πέρασε !

Η πολιτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους της Κορινθίας…όνειρο ήταν και πέρασε !

Μόνο εύκολο δεν είναι το σταυρόλεξο που καλείται να λύσει ο κάθε ανυποψίαστος  ψηφοφόρος για να βρει άκρη με την περίφημη διεύρυνση που επιχειρεί το κυβερνών κόμμα,προκειμένου να καλυφθούν αδυναμίες και προβλήματα στην εξεύρεση δυνατών υποψηφίων να διεκδικήσουν δήμους της  Κορινθίας.

Βλέπουμε  την «αυτοδιάλυση» της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ,εξ αιτίας του ριψασπιδισμού προβεβλημένων στελεχών του τοπικού Σύριζα και πρόσφατα την ίδιας αντίληψης παραίτηση της κ. Κούλας Μαυραγάνη στο Κιάτο.

Κοντολογίς,η πολιτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους της Κορινθίας…όνειρο ήταν και πέρασε !

Ειδικά , το timing της  πρόσφατης παραίτησης της κ. Κούλας Μαυραγάνη,που ουσιαστικά ισοδυναμεί με ληξιαρχική πράξη πολιτικού θανάτου μιας καθαρά κομματικής παράταξης,μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι στο Κιάτο δεν έχει προκύψει  καμία εκκόλαψη νέων στελεχών,που  μπορούν να στελεχώσουν στοιχειωδώς ένα Συριζαίικο ψηφοδέλτιο.

Εκτός αν ως Συριζαίικο ψηφοδέλτιο μπορεί να θεωρηθεί η πρόσμειξη με το success story του κ.. Μάρκου Λέγγα ή η  επανάληψη της επιμελητηριακής version Σπηλιωτακάρα !

Βεβαίως,δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι το  πολύ…τράβηγμα (διεύρυνση) φέρνει και ξεχείλωμα…αλλά και καυγά για το πλιάτσικο…

Google+ Linkedin