Ο εκρηκτικός ροκάς, ο ασυγκράτητος σόουμαν, ο Βλάσσης παντός καιρού!

Ο εκρηκτικός ροκάς, ο ασυγκράτητος σόουμαν, ο Βλάσσης παντός καιρού!

Ο Βλάσσης Μπονάτσος το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ιδιαίτερες συστάσεις. Κι αυτό γιατί έγραψε τη δική του ιστορία ως μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής και άνθρωπος για όλες τις ψυχαγωγικές δουλειές, τραβώντας πάντα τον δικό του δρόμο και ακολουθώντας αποκλειστικά τα κελεύσματα της καρδιάς του.

Το ελληνικό κοινό τον γνώρισε ήδη από τα μικράτα του ως μέλος των φοβερών Πελόμα Μποκιού, που μας άφησαν παρακαταθήκη αξέχαστες ροκ δημιουργίες σαν τον «Γαρύφαλλο». Αν και δεν θα έμενε, αλίμονο, εκεί!

Μετά ήρθε η καριέρα του ηθοποιού, που έκλεψε από τη μεγάλη Βουγιουκλάκη το χειροκρότημα του κοινού, η προσωπική σχέση με την εθνική μας σταρ και τα χρόνια των «Απαράδεκτων», της καλύτερης κατά πολλούς τηλεοπτικής σειράς που θυμόμαστε ακόμα.

Αλλά και πάλι δεν είμαστε παρά στα μέσα μόνο της εκτεταμένης και πολυσχιδούς καριέρας του Μπονάτσου, καθώς από αιώνιος έφηβος της ελληνικής ροκ σκηνής μετατράπηκε σε παρουσιαστή πρώτης γραμμής, βάζοντας στα στόματα όλων ατάκες που δύσκολα θα ξεχαστούν, όπως το «φοβερό» και το «πάρα πολύ ωραίο», που τα ξεστόμιζε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο.

Φαρσέρ και πειραχτήρι τόσο εντός γυαλιού όσο και εκτός, ο ασυμβίβαστος σόουμαν υπήρξε μια καθολική και χειμαρρώδης προσωπικότητα που έκανε ό,τι έκανε με μια ζηλευτή ανεμελιά, λες και του χρωστούσε η ζωή.

Με θράσος γλυκό και ειλικρίνεια πρωτόγνωρη, ο Μπονάτσος έπιασε τη ζωή από τα μαλλιά και έζησε όσο έζησε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ένας σωστός και ακούραστος καλλιτέχνης που περιέβαλλε ό,τι κι αν έκανε με τη δημιουργικότητα και το φλογερό ταμπεραμέντο του…

Ο Βλάσσης Μπονάτσος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1949 και εφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου 2004. Η καταγωγή του ήταν από το Ξυλόκαστρο.

Google+ Linkedin