Η “ιστορικότητα της στιγμής” και οι ανησυχίες του δημάρχου Σταματόπουλου…

Η “ιστορικότητα της στιγμής” και οι ανησυχίες του δημάρχου Σταματόπουλου…

Ιστορική στιγμή για το δήμο Σικυωνίων χαρακτήρισε ο δήμαρχος,Σπύρος Σταματόπουλος, την πρόσφατη – προεκλογική – συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ,με θέμα επικαιρότητας την εγκατάσταση αναδόχου στο υποέργο αντικατάστασης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στα χωριά Κάτω Διμηνιό, Πάσιο, Μούλκι και Βασιλικό (εξ ου και το πάνελ των τοπικών προέδρων).

Τώρα εάν εγώ γράψω ότι δυσκολεύομαι να δω την “ιστορικότητα” της στιγμής,μπορεί να χαρακτηριστώ ανιστόρητος επικριτής του δημάρχου και κινδυνεύω να με εξοστρακίσει ο Μήτσος του πολιτισμού ;

Προφανώς αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα ποιοτικής υδροδότησης του  πρώην καποδιστριακού Δήμου Σικυωνίων ,αλλά και τις ενδεχόμενες ανησυχίες του κ. Σταματόπουλου να την πάθει όπως  ο αείμνηστος Θωμάς Θωμαιδης στην Κόρινθο…

Ομολογώ όμως ότι,δυσκολεύομαι να δω την “ιστορικότητα” της στιγμής, γιατί παρότι στα χωρικά όρια του  «Καλλικρατικού» δήμου Σικυωνίων υπάρχει  επάρκεια υδάτινων αποθεμάτων υψηλής ποιότητας και επιπρόσθετα  επί 10 περίπου χρόνια από αυτά τα αποθέματα ο Πνευματικός υδροδοτεί ανεμπόδιστα  τον υδροκέφαλο Δήμο Κορινθίων…το Κιάτο μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να πίνει νερό εμφιαλωμένο .

Βεβαίως, μπορώ να δεχτώ ότι ο  κ. Σταματόπουλος γράφει ιστορία στο Κιάτο…επί οκτώ και πλέον χρόνια !

Ποιος άλλος θα μπορούσε με τόση ευκολία να κάνει έργα επί χάρτου…σαν υποσχετική του μέλλοντός μας !

Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι στη γιγαντοοθόνη των φωτοειδήσεων – λέξεων της μιας χρήσης,μπροστά από το κατάστημα της Alpha Bank.  Πρώτη είδηση ο πακτωλός των εκατομμυρίων που ρέει προς το Κιάτο…και αμέσως μετά τα ραντεβού επαιτείας του ΤΕΒΑ.

Αυτό είναι σήμερα το Κιάτο. Α! .. ξέχασα και τις κατ’ αποκοπή “μπίζνες” της “ΜΗΚΩΝΗ” !!

Εν πάση περιπτώσει,με μπροστάρη τον σημερινό δήμαρχο μπορείς να λες ότι «κέρδισες», «άλλαξες», «έφερες τούμπα» την μίζερη πραγματικότητα…σαν παραμύθι !

Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Σπύρος έχει μια δόση μαγκιάς παραπάνω… έχει «χρόνια στο κουρμπέτι»  και σαφώς γνωρίζει τη ρήση του Λιμπκνεχτ Καρλ ” η ειλικρίνεια είναι η ευγενέστερη μορφή βλακείας “.

Γιαυτό σε ρολό “μυστράκια ” χώνει έργα παντού,με ορίζοντα …όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε !!

Google+ Linkedin