Βασίλης Δομετίου: “Αποτάσσεσαι το ΠΑΣΟΚ … ἀπεταξάμην” !

Απάντηση -τοποθέτηση είχαμε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Σικυωνίων,Βασίλη Δομετίου,σχετικά με την αδράνειά του να κεφαλαιοποιήσει επικοινωνιακά το «2o Πολιτιστικό πανηγύρι Κιάτου» ,αλλά και την συντονισμένη κομματική “επιστράτευση” του γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και την πίεση που του ασκήθηκε προκειμένου να βγάλει ανακοίνωση κατά του συγκεκριμένου Φεστιβάλ Πόλης .

Εμφανώς δασκαλεμένος ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος (από ποιον άραγε 😉 μας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην κομματική “επιστράτευση” του γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ ,καθότι δεν είναι οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης…αλλά ως πασόκος στο Κίνημα Αλλαγής της Φώφης !

Για την αδράνειά του να κεφαλαιοποιήσει επικοινωνιακά το «2o Πολιτιστικό πανηγύρι Κιάτου» ο κ. Δομετίου με δημιουργική ασάφεια μας απαντά “Ότι γνώμη έχω να εκφράσω για αυτο το φεστιβάλ θα το κάνω αν μου ζητηθεί ως δημοτικός σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο η στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook εφόσον ερωτηθώ” !

Μα κύριε Δομετίου,δεν θυμάστε ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σας ζητήθηκε η γνώμη σας και μαζί με την πλειοψηφία της δημοτικής σας παράταξης περιβάλατε με την αιγίδα του Δήμου το συγκεκριμένο Φεστιβάλ ;

Προφανώς κύριε Δομετίου,το ερώτημα που προκύπτει δεν είναι αν συνεχίζεται ή όχι να στηρίζεται τον Σταματόπουλο,αλλα τι κάνατε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Σικυωνίων για να κεφαλαιοποιησετε επικοινωνιακά ένα Φεστιβάλ που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων ;

Διαβάστε την απάντηση -τοποθέτηση του κ. Δομετίου :

Αγαπητέ kavos News

Διάβασα μόλις το άρθρο σας για το πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε κ φέτος στο λιμάνι του Κιατου κ έκπληκτος διάβασα κ το όνομα μου να αναφέρεται στο ότι συμμετείχα μουλωχτά μέσο της Ν Ε ΠΑΣΟΚ για να εκφράσω την διαφωνία μου για το φεστιβάλ .

Θα ήθελα να ενημερώσω κ εσάς κ τους αναγνώστες σας τα εξής:

Δεν ανήκω καταρχάς στην Ν Ε ΠΑΣΟΚ κ ούτε στην τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ( να το γνωρίζουν κ οι σύντροφοι που θέλουν να εκφράζουν γνώμη πολιτική )

Ανήκω στην Τ Ο οργάνωση ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ όπου ουδέποτε συγκαλέστηκε μέλος της για να βγάλει οποιαδήποτε ανακοινώσει όσο αναφορά το πολιτιστικό φεστιβάλ .

Ότι γνώμη έχω να εκφράσω για αυτο το φεστιβάλ θα το κάνω αν μου ζητηθεί ως δημοτικός σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο η στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook εφόσον ερωτηθώ κ όχι στα μουλωχτά .

Κ να ενημερώσω ότι αν κάποιοι προσπαθούν σε πηγαδάκια η τέλος πάντων πίσω από την πλάτη μου ν με θίξουν πολιτικά τους απαντώ:

Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλω να προσφέρω κ να βοηθήσω ότι μπορώ κ όσο μπορώ για το καλό του τόπου μου !

Είμαι ΠΑΡΟΝ σε ότι προβληματίζει τον συνδημότη μου κ προσπαθώ να δώσω λύση στο πρόβλημα του!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΥΡΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ!

Google+ Linkedin