Δημήτρης Νικολάου : Μια “άλλη πρόταση” υποψηφιότητας για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σικυωνίων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης,24 Απρίλη,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Κάτω Δημηνιού,Δημήτρης Νικολάου,ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Σικυωνίων.

Στη συνέντευξη που θεσμικά δόθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,στην Κόρινθο,ο Δημήτρης  Νικολάου ανέδειξε μια “άλλη πρόταση” ποιοτικής υποψηφιότητας, που σαφώς έχει πολιτική  βάση και «ακουμπά» επακριβώς στην ιδεολογική σκέψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκραιας.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός αφού ευχήθηκε καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους του για τον κομματικό θώκο,επισήμανε με νόημα ότι “οι όποιες ενδεχόμενες διαφορές μπορούν να είναι ύλη για σύνθεση και όχι βάση για μικρές συγκρούσεις…”

Παρακάτω παραθέτουμε την δήλωση υποψηφιότητας του δημοφιλούς προέδρου του Κάτω Δημηνιού για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Σικυωνίων.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ySACeIwDD5Y[/embedyt]

“Ανακοινώνοντας  την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Σικυωνίων έκρινα σκόπιμο να επιχειρηματολογήσω,γιατί πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή αυτό απαιτείται να πράξω.

Όλα τα χρόνια της πολιτικής, αλλά και επαγγελματικής, σταδιοδρομίας μου πορεύομαι πάντα με γνώμονα την ορθή, ηθική, πολιτική μου στάση έχοντας στο μυαλό μου τη φράση του Ν. Καζαντζάκη: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ,μονάχος μου, έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω».

Έχω όμως και αίσθηση κοινής μοίρας και ανάγκης συμμετοχής σε συλλογική προσπάθεια. Εξάλλου, η πολιτική για μένα δεν υπήρξε ποτέ αγώνας 100 μέτρων,αλλά μια διαρκής και διαφανής διαδικασία που μας φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα.  

Με βάση τα παραπάνω και πολύτιμη παρακαταθήκη την πολιτική και αυτοδιοικητική μου πορεία, έχω το θάρρος, σε αυτήν τη  πολιτική στιγμή, να σας ζητήσω να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου για την προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Σικυωνίων. 

Με την προϋπόθεση ότι οι όποιες ενδεχόμενες διαφορές μας να είναι ύλη για σύνθεση και όχι βάση για μικρές συγκρούσεις…εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου καλό αγώνα !

Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τη σημασία της συμμετοχής,γιατί ο ρόλος της τοπικής  μας οργάνωσης ,πέρα από το να υπηρετήσει την πολιτική και οργανωτική ενδυνάμωση του κόμματος,είναι να δημιουργεί  και κοινωνούς της ιδεολογικής σκέψης της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής Κεντροδεξιάς παράταξης. 

Αυτό αποτελεί ένα μικρό, αλλά κύριο λιθαράκι στην επίτευξη του κοινού μας στόχου για την Ελλάδα που προσδοκούμε και βλέπουμε μέσα από το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.Το χρωστάμε, άλλωστε, στις γενιές που ακολουθούν…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

    Δημήτρης Νικολάου “

 

Google+ Linkedin