Ποιοί «μνηστήρες» διεκδικούν τον «γαλάζιο» θώκο της ΔΗΜ Τ.Ο. Σικυωνίων ;

Κορυφώνεται η μάχη του παρασκηνίου με συναντήσεις και πλήθος τηλεφωνημάτων από Σικυώνιους υποψηφίους που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, μιας και μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές της Κυριακής 13 Μάη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Μπρίλης,παρότι πλέον συνταξιούχος,μαζεύει υπογραφές μπας και καταφέρει να διεκδικήσει και μια νέα προεδρική θητεία.Αυτή  τη φορά όμως,τα μηνύματα για τον κ. Μπρίλη δεν είναι καθόλου ευοίωνα.

Σε μια συγκυρία που οι εκλογές μάλλον δεν απέχουν πολύ,ο βετεράνος κρεοπώλης όχι μόνο δεν παίζει χωρίς αντίπαλο,αλλά ,απ΄ ότι όλα δείχνουν, θα έχει απέναντί του δυο νέους ανθρώπους που, από ότι δηλώνουν, έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα πολλών νεοδημοκρατών για ανανέωση της πολιτικής  και στη γαλάζια βάση.

Ο λόγος για τον ιεροψάλτη Τάσο Γκιούλη,που κομψά – μέσω τρίτων – έχει αρχίσει να τα “ψέλνει” στον κ. Μπρίλη και τον πρόεδρο του Κάτω Δημηνιού Δημήτρη Νικολάου,που η υποψηφιότητα του έρχεται και “κουμπώνει”, θα έλεγα,με την πολιτική κατεύθυνση της ηγεσίας της ΝΔ,που υπόσχεται ότι θα κάνει πράξη την ανανέωση με ανθρώπους που έχουν αξιόλογα βιογραφικά και μετρήσιμες ικανότητες.

Κατά την εκτίμησή μας και σύμφωνα με την προοπτική μιας «γαλάζιας» πρωτιάς που δυνητικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ως συνεκτική ουσία μεταξύ των απλών μελών ,όσο θα οδεύουμε προς την 13η του  Μάη, η περίπτωση του Δημήτρη Νικολάου θα βρίσκει όλο και περισσότερα στηρίγματα στη γαλάζια βάση.

Ο δημοφιλής πρόεδρος του Κάτω Δημηνιού αποδεδειγμένα συνδυάζει αυτοδιοικητική εμπειρία,σπουδές και επαγγελματική πείρα από την πραγματική οικονομία,γιαυτό ίσως αντικειμενικά κάποιοι εκτιμούν ότι ο Δημήτρης Νικολάου μπορεί να συγκροτήσει ένα ισχυρό μέτωπο πλειοψηφίας ,που είναι  ικανό να επωμισθεί με επιτυχία και την υποχρέωση να διαφυλάξει την ενότητα της “γαλάζιας” παράταξης

Να σημειώσουμε,  ότι η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΔΗΜ Τ.Ο. Σικυωνίων λήγει στις  27 Απριλίου.

Google+ Linkedin