Άρωμα γυναίκας στον προεδρικό θώκο του Επιμελητηρίου Κορινθίας !

Άρωμα γυναίκας στον προεδρικό θώκο του Επιμελητηρίου Κορινθίας !

Παρότι μπαίνουμε στην Εβδομάδα των Παθών και το κλίμα είθισται να  είναι σχετικά ήρεμο,στο μαγαζί της Ερμού κάτι ψήνεται που θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις άνω, κάτω και πλαγίως…αναδιατάσσοντας όχι μόνο το διοικητικό σχήμα του Επιμελητηρίου Κορινθίας,άλλα και τα δεδομένα στην προεκλογική σκακιέρα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Η είδηση που παρουσιάζουμε σήμερα ,σε  αποκλειστικότητα , βγήκε δια στόματος Παναγιώτη Πιτσάκη ,στην τετ-α-τετ συνομιλία που είχε με τον διαχειριστή του  kavos news ,κατά την διάρκεια του πρόσφατου  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Πιτσάκη ετα την άψογη συνεργασία του με τον εκλεκτό νεοδημοκράτη του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και την δεδομένη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στον γενειοφόρο “σοφό” της περιφέρειας Πελοποννήσου ,σκέφτεται σοβαρά (όσο μπορεί βέβαια…) να αφήσει την ηλεκτρική καρέκλα του Επιμελητηρίου στην ειδικού βάρους συνεργάτιδά του Μαρίνα  Ταουξίδη και να βάλει πλώρη για  την καρέκλα της οδού Κροκιδά ,με κεντρικό σύνθημα “Έξω οι συνταξιούχοι και από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας” !

Οι επίσημες δηλώσεις αναμένονται ανήμερα την Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ της αλειψάσης τον Κύριο μύρω πόρνης γυναικός…και θα εγκαινιάσουν το πρώτο μπρίφινγκ του Β΄Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου ,Σωτήρη Κουκουλάκη ,που πλέον αναλαμβάνει και την θεση του porte-parole της νέας προέδρου, συνεπικουρούμενος από τον κ. Δημήτρη Μπίτζιο ,που εκτός από Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων αναλαμβάνει και χρέη διερμηνέα της νοηματικής !

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σπηλιωτακάρας (σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις Πιτσάκη) καταρχήν δεν είχε  αντίρρηση για την «προεδροποίηση» της κ. Ταουξίδη ,αφού ανεξαρτήτως καταλήξεως της σχετικής ζυμώσεως ήδη έχει αρχίσει επαφές με Κιατιώτες φίλους της Μαρίνας και του Παναή ,ούτως ώστε να εξασφαλίσει τη συνεκτική βάση ,που αμέσως μετά την Ανάσταση του Κυρίου θα συναντηθεί με την τοπική κουστωδία του ΣΥΡΙΖΑ και με κεντρικό σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θα ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο Κιάτο περί ενδεχόμενης «δημαρχοποίησης» του κ. Ζαχαρόπουλου !

Έτσι θα δικαιωθεί και ο «αγώνας» του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική ,αλλά και για  την πλουραλιστική, αντικειμενική, ακηδεμόνευτη, αντιεξουσιαστική (κλπ., κλπ., κλπ.) δημοσιογραφία του Γιάννη του Λάμπρου…

Βεβαίως,οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ο κ. Πιτσάκης εκμυστηρεύτηκε στον διαχειριστή του kavos news ότι για τις προτεινόμενες  αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Επιμελητηρίου ενημέρωσε θεσμικά και τον επικεφαλής της παράταξης “Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα” ,προτείνοντάς του μάλιστα και την θέση του Α΄Αντιπροέδρου – χωρίς όμως αποτέλεσμα…γιατί όπως χαρακτηριστικά του είπε ο κ. Ραψωματιώτης : “για τόσο σοβαρές αποφάσεις,πρώτα Ζητώ ακρόαση Θεού !


Καλό μήνα…

Google+ Linkedin