Εξ αποστάσεως online επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Τα νέα μέσα ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) και η σχέση τους με την καταναλωτική συμπεριφορά είναι το νέο εξ αποστάσεως (online) επιμορφωτικό σεμινάριο που ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου υλοποιεί δωρεάν για τα μέλη του με τίτλο «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση»

Επιμορφωτικό σεμινάριο Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για τα μέλη του με τίτλο «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση»

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την μέθοδο του e-learning , μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ + του ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ , χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία των εκπαιδευόμενων σε χώρο εκπαίδευσης .

Ο κάθε εκπαιδευόμενος με τα στοιχεία πρόσβασής του στην πλατφόρμα θα μπορεί να παρακολουθεί τις διαλέξεις και να έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό . Μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο eskorinthos@gmail.com με θέμα (ΕΡΜΕΙΟΝ) γράφοντας τα εξής προσωπικά τους στοιχεία:

1.Όνομα  2. Επώνυμο , 3. Ον.Πατρός, 4. Επωνυμία Επιχείρησης ,5. Διεύθυνση Κατοικίας 6. Κινητό τηλέφωνο ,7. Σταθερό τηλέφωνο και 8.email (Υποχρεωτικό για την υλοποίηση του προγράμματος ),

διαφορετικά, μπορούν να καλέσουν στο γραφείο του Ε.Σ.Κορίνθου 2741028555.

Google+ Linkedin