Εξ αποστάσεως online επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Τα νέα μέσα ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) και η σχέση τους με την καταναλωτική συμπεριφορά είναι το νέο εξ αποστάσεως (online) επιμορφωτικό σεμινάριο που ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου υλοποιεί δωρεάν για τα μέλη του με τίτλο «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση»

Επιμορφωτικό σεμινάριο Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για τα μέλη του με τίτλο «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση»

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την μέθοδο του e-learning , μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ + του ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ , χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία των εκπαιδευόμενων σε χώρο εκπαίδευσης .

Ο κάθε εκπαιδευόμενος με τα στοιχεία πρόσβασής του στην πλατφόρμα θα μπορεί να παρακολουθεί τις διαλέξεις και να έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό . Μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο eskorinthos@gmail.com με θέμα (ΕΡΜΕΙΟΝ) γράφοντας τα εξής προσωπικά τους στοιχεία:

1.Όνομα  2. Επώνυμο , 3. Ον.Πατρός, 4. Επωνυμία Επιχείρησης ,5. Διεύθυνση Κατοικίας 6. Κινητό τηλέφωνο ,7. Σταθερό τηλέφωνο και 8.email (Υποχρεωτικό για την υλοποίηση του προγράμματος ),

διαφορετικά, μπορούν να καλέσουν στο γραφείο του Ε.Σ.Κορίνθου 2741028555.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.