Τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση Πιτσάκη κατά δημοσιογράφων

Σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή ,στο super tv ,

σχετικά με τα σε βάρος μου «καουμποϊλίκια» του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας,είχα πει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει άλλο δόκιμο τρόπο να διοικεί το Επιμελητήριο εκτός από το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” και τον τσαμπουκά. 

Κάποιοι βέβαια (δυστυχώς και τοπικοί δημοσιογράφοι) προσπέρασαν το σε βάρος μου περιστατικό , ως μεμονωμένο , αδιαφορώντας αν ενδεχομένως επωάζουν το θράσος αυτού του ανθρώπου, που μοιραία αποκτά φασίζουσες διαστάσεις, αφού υποθάλπει το φόβο και τα “μπραβιλίκια” και προφανώς αδυνατεί να αναγνωρίσει την αναγκαιότητα μιας κοινωνικής και πολιτικής συναίνεσης σε ό,τι αφορά την ενημέρωση.

Χθες έξω από το δημαρχείο της Κορίνθου ,το ρεπορτάζ λέει ότι αμέσως μετά την ολομέλεια της δημοτικής παράταξης “Πορεία Ευθύνης” ο εκδότης της εφημερίδας “Σήμερα” Θύμιος Κάππος και εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό super tv δέχθηκαν τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη και το “θεσμικό” του πρωτοπαλίκαρο…που χωρίς ντροπή και ευθύνη εξακολουθεί να διαχειρίζεται θέματα πολιτισμού στο Δήμο Κορινθίων.

Προφανέστατα αυτή η τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση κατά εκπροσώπων του Τύπου αφορά την ίδια την υπόσταση της δημοκρατίας,της ελεύθερης έκφρασης και  του καθημερινού μας πολιτισμού, που επηρεάζεται από τη στάση και τις  συμπεριφορές “θεσμικών” που έχουν τα χαρακτηριστικά χρυσαυγίτικου απόπατου.

Το έργο έχει παιχθεί στην Κόρινθο παλαιότερα με τη χρυσαυγίτικη έδρα και ήδη άρχισε να ξαναπαίζεται σε νέα version…καθώς το φίδι έσπασε το αυγό του και σέρνεται…

Google+ Linkedin