“Marina, Marina, Marina” : το νέο “μουσικό χαλί” της ΑΛΛΑΓΗΣ του Επιμελητηρίου !

“Marina, Marina, Marina” : το νέο “μουσικό χαλί”  της  ΑΛΛΑΓΗΣ του Επιμελητηρίου !

Με ξεκάθαρη δήλωσή του στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» Δημήτρης Ραψωματιώτης, αίρει την εμπιστοσύνη της  παράταξής του προς την Διοίκηση του κ. Πιτσάκη (δείτε ΕΔΩ) ,δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα ψηφίζει κατά συνείδηση.

Συμπερασματικά, μετά το “απεταξάμην” του  κ. Πιτσάκη στον ΣΥΡΙΖΑ ,στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου και την χθεσινή άρση εμπιστοσύνης της επιμελητηριακής παράταξης του κ. Ραψωματιώτη, η επίπλαστη πλειοψηφία Πιτσάκη, πέραν του ότι συρρικνώνεται επικίνδυνα κινούμενη στα όρια της απώλειας της δεδηλωμένης, οδεύει ολοταχώς και προς πλήρη αμοιβαδοποίηση, επιβεβαιώνοντας ακριβώς τη φθορά και την απαξίωσή της.

Εκτός και αν βρήκε στηρίγματα στον….Ρ ο υ β ί κ ο υ ν α !

Σίγουρα, από αυτή την ταχεία εξέλιξη, θα μπορούσε να είχε δικαιωθεί και η κ. Ταουξίδου που στις 23 του περασμένου Δεκέμβρη αφιέρωνε ΕΔΩ & ΕΔΩ & ΕΔΩ  τραγουδάκια στους ανίδεους-ανίκανους που πίστεψαν ότι έγιναν βασιλιάδες, λαϊκοι τραγουδιστάδες….και δεν μπορούν να αποδεχθούν την πραγματικότητα, υποκρινόμενοι ότι δεν γνωρίζουν απλή αριθμητική, δηλαδή ότι το 474 είναι μεγαλύτερο του 454, του 373, του 310 και του 292 !

Βεβαίως ως καινούργιο στοιχείο υπάρχει και η  διαφαινόμενη ανεξαρτητοποίηση της κ. Ταουξίδου,που, πάντα για το καλό του “τοπικού επιχειρείν”, αποφάσισε να βαράει το δικό της ταμπουρά, με το μακρύ το χέρι…

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείπουμε το ενδεχόμενο η κ. Ταουξίδου να ζήλεψε τους μικροπωλητές του Μετρό,που περιφέρουν την αξιοπρέπεια τους από βαγόνι σε βαγόνι, πάντα για χάριν του «επιχειρείν».

Δικαιωματικά ,λοιπόν, ο κ. Πιτσάκης και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι «Κατσίκηδες», μπορούν να υιοθετήσουν την πιασάρικη μελωδία του Rocco Granata “Marina, Marina, Marina” ως το νέο μουσικό χαλί  της ΑΛΛΑΓΗΣ του Επιμελητηρίου !

Google+ Linkedin