Με την αψήφιστη ψήφο των ουραγών…ο Πιτσάκης τοποθετήθηκε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας !

Τελικά, συνέβη το απρόβλεπτο στο Επιμελητήριο Κορινθίας !

Ο  Παναγιώτης Πιτσάκης ,που κατέλαβε την τρίτη θέση στις εκλογές της 10ης Δεκέμβρη, τοποθετήθηκε  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τις ψήφους των ουραγών Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και Δημήτρη Ραψωματιώτη !

Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ξεκάθαρα ότι η αψήφιστη ψήφος των ουραγών δείχνει έλλειψη σεβασμού στην εκλογική διαδικασία της 10ης Δεκέμβρη…τώρα , το αν ο μετέπειτα χρόνος δικαιώσει όσους εμπνευστήκαν αυτή την “κοπτοραπτική” αυτό αποτελεί μιας άλλης τάξης ζήτημα….

Βεβαίως,οοφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ο “γκρουπιέρης” που  συντόνισε  το παιχνίδι το έφερε έτσι ώστε να φαίνεται ότι ο πρόεδρος μιας …ελλειμματικής πλειοψηφίας βολεύει προσωρινά όλα τα παράκεντρα …πλην των πραγματικών πρωταγωνιστών !

Εν πάσει περιπτώσει Σύριζα και Πνευματικός μπορεί να αισθάνονται ικανοποιημένοι που ελέω απλής αναλογικής τα δικά τους «πουλέν» θα κάνουν το “αγροτικό” τους στην διοίκηση του Επιμελητηρίου – αλλά ο Βασίλης Νανόπουλος βγαίνει ουσιαστικά κερδισμένος από όλη αυτή την εξέλιξη γιατί πέραν του προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη και των  έμπειρων  “λοχαγών”  του ,Σπηλιωτακάρα & Κουκουλάκη,που παραμένουν  σε θέσεις κλειδιάμπορεί να χρεώσει και  τα όποια “φαινόμενα διαπλοκής” στους επικοινωνιολόγους του δημάρχου Κορινθίων !

Σίγουρα όμως,δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το reality επιβίωσης έγινε  στη σκιά της διάσπασης της δημοτικής παράταξης Πνευματικού…και σύντομα μπορεί να δούμε  “Άλλα Κόλπα” που δεν θα αρέσουν καθόλου είτε στον Βασίλη, είτε στον Αλέκο !

 

Google+ Linkedin