Με ρεκόρ έκλεισαν οι υποψηφιότητες για το Επιμελητήριο – Απόλυτος ρέκορντμαν ο Σωτήρης Μουρίκης !

Με ρεκόρ έκλεισαν  οι υποψηφιότητες για το Επιμελητήριο – Απόλυτος ρέκορντμαν ο Σωτήρης Μουρίκης !

Με ρεκόρ υποψηφίων έκλεισαν χτες οι υποψηφιότητες για το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Συνολικά στις εκλογές κατέρχονται πέντε παρατάξεις με επικεφαλής  τους Σωτήρη Μουρίκη,Τάκη  Λουζιώτη,Δημήτρη Ραψωματιώτη,Παναγιώτη Πιτσάκη και τον  Σωτήρη Σπηλιωτακάρα που πλέον ως ο “εκλεκτός δεξιός” του Σύριζα  μας διαβεβαιώνει πως απέκτησε τα ειδικά “αριστερά προσόντα ” ,προκειμένου να  οδηγήσει το Επιμελητήριο στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  της πεπαλαιωμένης αντίληψης του Βασίλη Νανόπουλου !

Απόλυτος ρέκορντμαν από την πλευρά της εκλογικής αριθμητικής σαφέστατα αναδείχθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου” ,Σωτήρης Μουρίκης, που με την  αντικομματική  του άνεση, την εξωστρέφειά του και το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τους…κατάφερε να καταρτίσει ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο 69 επιχειρηματιών ,που σε μεγάλο βαθμό αντιπροσωπεύουν την ποιοτική επιχειρηματικότητα με αιχμή την καινοτομία. 

Με βάση τα παραπάνω ,αλλά και το ότι η  “Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου” μορφοποιήθηκε «από τα κάτω» και όχι από οριζόντιες  μικροκομματικές σκοπιμότητες ,ο Σωτήρης Μουρίκης έχει την δυνατότητα στη συνέχεια της προεκλογικής περιόδου να διευρύνει ακόμα περισσότερο τα όρια αυτής της παράταξης και γιατί όχι να “κόψει το νήμα” με ποσοστό που θα του δώσει και το έπαθλο της ηγεσίας του Επιμελητηρίου.

Βεβαίως,μέχρι τώρα όλες σχεδόν οι παρατάξεις υπόσχονται στα χαρτιά… κοσμογονία αλλαγών !

Παραδείγματος χάριν,ο κ. Πιτσάκης που ενδεχομένως πιστεύει ότι έχει κάτι από από την απατηλή λάμψη του  Τραμπ…μας υπόσχεται 2017 αλλαγές !!

Και αυτό σε συνδυασμό με την συνάρτηση πληθώρας  υποψηφίων και συρρικνωμένου εκλογικού σώματος τους δίνει την βάσιμη πιθανότητα ,ελέω απλής αναλογικής,να διεκδικήσουν – σε δεύτερό χρόνο – την ηγεσία του Επιμελητηρίου…

Μήπως όμως,ήγγικεν η ώρα να εξειδικευτούν οι …”αλλαγές” του καθενός ,ώστε  να γίνουν ακόμα πιο ευδιάκριτες οι σοβαρές  υποψηφιότητες…οι  γελωτοποιοί… αλλά και οι «λογοτέχνες» των απατηλών ονείρων ;

Μήπως ήγγικεν η ώρα ,οι επίδοξοι πρόεδροι να βρεθούν ενώπιος ενωπίω ;

Google+ Linkedin