Ω, τι χαρούμενη είδηση !… Το Κιάτο βραβεύτηκε… Μη με ξυπνάτε!

Με ασημένια διάκριση βραβεύτηκε ο Δήμος Σικυωνίων στα Best City Awards 2017 (δείτε ΕΔΩ στο 25 : 30) για την ανάπλαση που έγινε στο χώρο του πρώην αλσυλίου της Μιαούλη,στο Κιάτο.H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 05/10/2017, στις 19:00.

Να θυμίσουμε ότι η αρχική ιδέα της ανάπλασης του αλσυλίου της Μιαούλη είχε ως στόχο την ύπαρξη  ενός  πολυμορφικού  χώρου που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων για αναψυχή, ξεκούραση ,διασκέδαση και θα αποτελούσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πόλης…προφανώς στις περιόδους που το Κιάτο  έχει παραδοσιακά αυξημένη επισκεψιμότητα.

Με τις πολιτικές διαχείρισης κοινόχρηστων χώρων, που ασκούνται στο Δήμο Σικυωνίων,υπηρετείτε άραγε αυτός ο στόχος ;  
Βεβαίως,ποιος θυμάται τώρα περασμένες ιστορίες….
Ίσως γιαυτό ο Σπύρος πήρε φόρα…στο facedook και μιλάει για “Αναγνώριση, Προβολή και Επιβράβευση του Δήμου μας !… Το ΚΙΑΤΟ λέει συγκαταλέγεται στις καλύτερες πόλεις 2017 για τις αειφόρες αναπλάσεις και υποδομές, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών μας και των περιβαλλοντικών επιδόσεων της περιοχής μας.” !!

Προφανώς ο δήμαρχος καλά έκανε και παρέλαβε την ασημένια διάκριση…θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε  φροντίσει ώστε να βραβευτεί και ο κ. Ζάρκος για την ανάπλαση της πλατείας Φιλύρα…που και αυτή είχε ως στόχο τη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων του Μητσάρα !!

Εξάλλου δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός  ότι αυτή η  ασημένια διάκριση θα χρειαστεί και για το προεκλογικό  φυλλάδιο του Σπύρου…ασχέτως αν η αμείλικτη πραγματικότητα  είναι σε μεγάλη απόσταση από τα βραβεία των Best City Awards
Google+ Linkedin