Θάνατος-σοκ ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο γήπεδο Δερβενίου

Ένας 32χρονος ποδοσφαιριστής από το Ξυλόκαστρο έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Λυκοποριάς – Προόδου Αγίου Βασιλείου που διεξήχθη,χθες Κυριακή, στο γήπεδο του Δερβενίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις  του  αντιδημάρχου του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ,Κωνσταντίνου Κουσουλού : «ο άτυχος ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Στη συνέχεια  μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ακράτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Όσον αφορά στα αίτια του θανάτου του 32χρονου, αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Άξιο υπογράμμισης είναι ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου  “Πρόοδος Αγίου Βασιλείου”  κ. Αναστάσιος Κοντογιώργος δήλωσε ότι : ” στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο και τον άτυχο ποδοσφαιριστή μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ακράτας με αγροτικό όχημα.”

Δυστυχώς,το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης ασθενοφόρων στους αγώνες των ερασιτεχνικών ομάδων ήρθε για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα και μάλιστα με τον πλέον τραγικό τρόπο…την στιγμή μάλιστα που  η ΕΠΟ με την ευλογία της ΟΥΕΦΑ άλλαξε πρόσφατα τον κανονισμό (δείτε ΕΔΩ) και τα ερασιτεχνικά ματς θα μπορούν να γίνονται πλέον και με σφραγίδα χωρίς γιατρούς με ό,τι αυτό συνεπάγεται..

Google+ Linkedin