Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο κολυμβητικός διάπλους της Διώρυγας Κορίνθου

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30,”ανοίγει αυλαία” η φετινή διοργάνωση Cross the Euro Canal με τον κολυμβητικό διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου,μήκους  6.343 μ.

Ο «Αγώνας Κολύμβησης – Διάπλους Διώρυγας Κορίνθου» έχει διεθνή απήχηση καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή κολυμβητές και κολυμβήτριες από διάφορες χώρες του κόσμου και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ., της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων & του Συλλόγου των Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή της Κέλλυς Αραούζου. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας, στο πόλο, Βούλα Κοζομπόλη.

Η διοργάνωση Cross the Euro Canal είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν στην Διώρυγα Κορίνθου τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης, canoe, kayak, SUP κ.α.

Οι διοργανώσεις αυτές προσβλέπουν στην παράταση της τουριστικής περιόδου, αλλά και στην τόνωση της Τοπικής Οικονομίας. Διεξάγονται δε, σε ημέρες και ώρες που δεν επηρεάζουν την δραστηριότητα της Α.Ε.ΔΙ.Κ.

Google+ Linkedin